Το Thessaloniki Craft Beer Experience έρχεται για να σας εισάγει και να σας ξεναγήσει στον όμορφο κόσμο, τις γεύσεις και τα αρώματα της Craft μπύρας.

Για τρεις μέρες η Θεσσαλονίκη και το #TCBE θα φιλοξενήσει μερικούς από τους κορυφαίους ζυθοποιούς της παγκόσμιας σκηνής και την «αφρόκρεμα» των ελληνικών ζυθοποιείων σε ένα τριήμερο event απόλυτης craft γευσιγνωσίας!

Γνωρίστε τους δημιουργούς και δοκιμάστε μερικά από τα καλύτερα ζυθοποιήματα τους.

Tο Thessaloniki Craft Beer Experience έρχεται για να γίνει το καλύτερο craft beer festival των Βαλκανίων που θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων της craft σκηνής και η πόλη μας θα είναι ένας από τους top προορισμούς.

 

Η χώρα μας κάνει τα βήματα της στο χώρο της Craft (χειροποίητη) μπίρας

Η παγκόσμια τάση στην ζυθοποίηση είναι τα μικρά, ανεξάρτητα ζυθοποιεία που παράγουν μπίρες με αγνές πρώτες ύλες, πρωτότυπα υλικά, με νέες τεχνικές και πολύ πάθος γι αυτό που κάνουν. Όλα αυτά τα ζυθοποιεία έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον ενός πολύ μεγάλου κοινού που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει, δημιουργώντας μια παγκόσμια κοινότητα που απαρτίζεται από «πιστούς» λάτρεις του ζύθου και της κουλτούρας του.

Η χώρα μας έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να κάνει τα βήματα της στο χώρο της Craft (χειροποίητη) μπίρας και έχουμε κάποια εξαιρετικά δείγματα ζυθοποίησης από Ελληνικά χέρια που μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα στις δημιουργίες των μεγάλων ονομάτων του χώρου παγκοσμίως.

Παραγωγή:
SoulFood Thessaloniki | The Hoppy Pub

 

info
20-22 Μαρτίου 2020
*Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα

από έως
Events Δράσεις