Στη Θεσσαλονίκη είμαστε λάτρεις του καλού κινηματογράφου, πόσο μάλλον όταν οι ταινίες προβάλλονται στα θερινά σινεμά που κοσμούν την πόλη μας. Κάθε χρόνο ανυπομονούμε για την πρώτη ταινία που θα προβληθεί και στεναχωριόμαστε όταν η αυλαία πέφτει λόγω εποχής.

Γράφει η Χριστίνα Μισιρλή

Θερινό Απόλλων

Το αγαπημένο σε όλους Apollon Open Air Cinema ξεκινάει τις προβολές του στις 18 Μαΐου και κάθε χρόνο λαχταρούμε να δούμε ξανά και ξανά τις ταινίες που συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά του.

Για τιμές εισιτηρίων και προβολές ενημερώσου ΕΔΩ.

Cine Ελληνίς

Το Cine Ελληνίς επέστρεψε στις 8 Μαΐου και υπόσχεται πολλές ακόμη καλοκαιρινές βραδιές ανεμελιάς και χαλάρωσης.

Για τιμές εισιτηρίων και προβολές ενημερώσου ΕΔΩ.

CINE ALEX

Το CINE ALEX έκανε επίσημη πρεμιέρα στις 10 Μαΐου και υπόσχεται πολλές ακόμη ανοιξιάτικες στιγμές κινηματογραφικής χαλάρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερώσου ΕΔΩ.

Natali Cinema

Το Ναταλί Σινεμά επέστρεψε στις 11 Μαΐου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης, στη Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, απέναντι από τη Νέα Παραλία.

Ενημερωθείτε για το ωράριο των προβολών ΕΔΩ.

Σινέ Πανόραμα

Το Σινέ Πανόραμα ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου με την ταινία «Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό αλλά λόγω κακοκαιρίας αναβλήθηκε η συγκεκριμένη προβολή. Αναμένεται πλούσιο κινηματογραφικό πρόγραμμα για το καλοκαίρι και μπορείτε να ενημερωθείτε για το ωράριο των προβολών ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερώσου ΕΔΩ.

*Κεντρική φωτογραφία: Panos Efstratiou