Οι αναμνήσεις ζωντανεύουν… επιστρέφουμε, γράφει το teaser βιντεάκι που έχει αναρτηθεί στο Instagram και προϊδεάζει για τη μεγάλη επιστροφή πασίγνωστου νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη. 

Δεν είναι άλλο από το «Μαμούνια live» που, όπως όλα δείχνουν, αυτό το καλοκαίρι και έπειτα από μια πενταετία περίπου, θα λειτουργήσει ξανά στην περιοχή του αεροδρομίου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, μια περιοχή που πριν αρκετά χρόνια συγκέντρωνε μεγάλα και δημοφιλή νυχτερινά μαγαζιά πολλά από τα οποία σήμερα είναι κλειστά.

Τελευταία φορά το νυχτερινό κέντρο είχε λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2018 ενώ μετά έκλεισε με τον περιβάλλοντα χώρο να θυμίζει εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Στα social media υπάρχουν νέα προφίλ για τα Μαμούνια Live, ωστόσο προς το παρόν οι υπεύθυνοι του κέντρου δεν έχουν προβεί παρά σε μια μόνο ανάρτηση, μια φωτογραφία με το όνομα του μαγαζιού σε μαύρο φόντο.

Ειδικότερα, στο facebook αναγράφει ότι ο χώρος ψυχαγωγίας θα είναι ανοιχτός Παρασκευή & Σάββατο, χωρίς κάποια επιπλέον πληροφορία.

Στο Instagram όμως έχει αναρτηθεί ένα βιντεάκι το οποίο όχι μόνο κάνει σαφές ότι το εμβληματικό μαγαζί επιστρέφει αλλά ενισχύει και τις φήμες πως θα επιστρέψει με μεγάλο όνομα το οποίο θα… ζωντανέψει αναμνήσεις!

Η μεγάλη επιστροφή θα γίνει σύμφωνα με τις πληροφορίες με την Πάολα, αφού η μουσική υπόκρουση της ανάρτησης είναι από τραγούδι της. Απομένει να γνωστοποιηθεί το πότε θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια…

Δείτε την ανάρτηση