Στον ιστορικό Μύλο, σε λίγες ημέρες θα λειτουργήσει ένα Θεματικό Πάρκο Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους. Το Πάρκο είναι μία υπερπαραγωγή του Μύλου που σε ταξιδεύει στους πιο μαγικούς σταθμούς των Χριστουγέννων, έχοντας εκπαιδευτικό χαρακτήρα και πολλή Χριστουγεννιάτικη χρυσόσκονη. Ανοίγει τις πύλες του στις 3 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι τις 9 Ιανουαρίου.

Σε προσκαλεί να μάθεις την ιστορία των Χριστουγέννων, να βοηθήσεις τα ξωτικά να φτιάξουν τα Δώρα, να σκαρφαλώσεις στο Δέντρο των Χριστουγέννων, να ενεργοποιήσεις το Μαγικό Αερόστατο των Ξωτικών, χρησιμοποιώντας την φωνή σου και βέβαια να συναντήσεις τον μεγάλο Star των Χριστουγέννων, τον Άγιο Βασίλη.

Στο Πάρκο του Μύλου σε περιμένει ένα από τα μεγαλύτερα παγοδρόμια της Ελλάδας για χορό στον πάγο, ξεφάντωμα, πατινάζ και αξέχαστες στιγμές.

Και για το τέλος, μέσα στο παραμυθένιο σκηνικό θα συναντήσεις την μαγική Χριστουγεννιάτικη αγορά, με δεκάδες όμορφα διακοσμημένα ξύλινα σπίτια, γεμάτα τοπικές γεύσεις και προϊόντα, ιδιαίτερα αρώματα και πολλά χρώματα.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 7 ευρώ και περιλαμβάνει την είσοδο στο χώρο του Μύλου, στο θεματικό Πάρκο και τη Χριστουγεννιάτικη αγορά (δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στο παγοδρόμιο). Η ξενάγηση στο θεματικό πάρκο διαρκεί περίπου μία ώρα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η διοργάνωση παρέχει ειδικές τιμές εισόδου σε σχολεία, σωματεία, οικογένειες και παρέες έξι ατόμων.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΚΟΥ:
Καθημερινές 17:00 – 22:00, Σάββατο & Κυριακή : 12:00 – 22:00
Εορταστικό Ωράριο ( 23/12 – 06/01/22 ) : 12:00 – 22:00
Το παγοδρόμιο και η αγορά θα λειτουργεί έως τις 23:59

Ο Χώρος περιλαμβάνει:
MYLOS CHRISTMAS VILLAGE
CHRISTMAS PARK θεματικό Πάρκο, σε έκταση 2400 τ.μ.
CHRISTMAS MARKET Χριστουγεννιάτικη Αγορά, σε έκταση 800 τ.μ.
ICE RINK Παγοδρόμιο, σε έκταση 250 τ.μ.
CATALAYA RESTAURANT εστιατόριο – καφέ

Για κρατήσεις:
Τηλ. Eπικοινωνίας: + 30 6945 700705
Email: [email protected]
Διεύθυνση: Ανδρέα Γεωργίου 56

Πηγή: thestival.gr