Αρχικά θα το σκηνοθετούσε ο Αλεξάντερ Πέιν. Μάλλον όμως ο Ελληνοαμερικανός δημιουργός δεν ένιωσε άνετα να δουλέψει (για πρώτη φορά) με σενάριο που δεν θα έγραφε ο ίδιος και αποχώρησε λόγω «δημιουργικών διαφορών».

Τελικά το «The menu» θα σκηνοθετήσει ο Μάρκ Μάιλοντ, που έχει καθίσει πίσω από την κάμερα στα περισσότερα από τα επεισόδια του τηλεοπτικού «Succession» (με την ομάδα παραγωγής της σειράς να συμμετέχει και εδώ) και παλαιότερα μία σεζόν «Game of Thrones», αλλά και ολόκληρο το «Entourage».

Όλα καλά μέχρι εδώ, με την ταινία να διηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού που ταξιδεύει σε ένα απομονωμένο νησί για να επισκεφθεί ένα πριβέ εστιατόριο όπου ο διάσημος σεφ έχει ετοιμάσει ένα βραβευμένο μενού γευσιγνωσίας, το οποίο όμως κρύβει κάποιες σοκαριστικές εκπλήξεις.

νια Τέιλορ Τζόι και Νίκολας Χουλτ το ζευγάρι, Ραλφ Φάινς ο διαβολικός σεφ, το πρώτο τρέιλερ δείχνει ενδιαφέρον, με κωμικά στοιχεία, αλλά με το κομμάτι του τρόμου να υπερτερεί, το σενάριο θα επιμεληθούν ο Ουίλ Τρέισι (Last week tonight with John Oliver) και ο πρωτοεμφανιζόμενος Σεθ Ράις. Όχι ανάλογου επιπέδου με τους υπόλοιπους συντελεστές, στα χαρτιά, τουλάχιστον.

Στο καστ επίσης, η Τζάνετ ΜακΑτίαρ και ο Τζον Λεγκουιζάμο. Το επίσημο τρέιλερ ενώ διατηρεί έναν ημι-κωμικό τόνο, τα πεπραγμένα πλέον από ένα σημείο και μετά αποκτούν μια ξεκάθαρη κατεύθυνση θρίλερ.

Στις 18 Νοεμβρίου θα μάθουμε περισσότερα.

Πηγή: moveitmag.gr