Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου η αλυσίδα καταστημάτων «The Εspressonist coffee company» θα ανοίξει το 17ο κατάστημά της στην Β. Ελλάδα. Η Θεσσαλονίκη αποτελεί τον επόμενο σταθμό του πλάνου ανάπτυξής της, καθώς η ελληνική αλυσίδα που πρεσβεύει τον ποιοτικό καφέ, ετοιμάζεται να ανοίξει το νέο της κατάστημα στην Δελφών 138, ενώ έπονται άλλα δύο καταστήματα μέσα στο φθινόπωρο.

Η «The Εspressonist coffee company» άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στη Ξάνθη το 2011, όπου πολύ σύντομα κέρδισε την αγάπη του κοινού με το μοναδικό χαρμάνι που δημιουργείται αποκλειστικά από την έμπειρη ομάδα δοκιμαστών της εταιρείας, με ανάμειξη διαφόρων ποικιλιών καφέ, αλλά και με την επιμονή και συνέπεια που επιδεικνύουν όλοι οι συνεργάτες και οι Coffee Specialists του brand.

Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου επί της οδού Δελφών 138 (και Πέτρου Συνδίκα γωνία) θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος, όπου θα προσφέρεται δωρεάν καφές σε όλους τους παρευρισκόμενους. Οι λάτρεις του καφέ θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από τον καλύτερο καφέ, αλλά και να απολαύσουν λαχταριστά snacks και φρέσκους οργανικούς χυμούς της προτίμησής τους.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Δελφών 138