Στην Ελλάδα, περισσότερο από κάθε άλλη χώρα, είμαστε άνθρωποι που τιμάμε ιδιαίτερα τον καφέ και είμαστε και πολύ επιλεκτικοί σε ό,τι αφορά την αγαπημένη μας συνήθεια. Η The Espressonist Coffee Company έφτασε και στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να μας μυήσει στον ποιοτικό καφέ και στα μυστικά εκείνα που την κάνουν να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους του είδους.

Η επιτυχημένη πορεία ξεκινάει από το 2011

Η ιστορία τους ξεκινάει τον Δεκέμβριο του 2011, όταν δύο φίλοι, ο Βασίλης και ο Κώστας, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερη αγάπη για τον καφέ, αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα spot, όπου θα παρέχουν τον πιο ποιοτικό και μοναδικό καφέ σε όλη την πόλη της Ξάνθης. Κάπως έτσι, λοιπόν, ξεκινούν το νέο τους εγχείρημα και μέχρι σήμερα προσφέρουν καθημερινά, σε πολλά μέρη της Ελλάδας, το πιο εκλεκτό χαρμάνι καφέ σε όλους τους λάτρεις του μικρού και πολυαγαπημένου κόκκου.

Εκλεκτός καφές, ταχύτατη εξυπηρέτηση, φιλικό και έμπειρο προσωπικό

Η The Espressonist Coffee Company στην Παπαναστασίου είναι ένας όμορφος και φιλικός χώρος, όπου με την είσοδό σας εντυπωσιάζεστε από τη ζεστή ατμόσφαιρα, τη μίνιμαλ και καλαίσθητη διακόσμηση, το άκρως εξυπηρετικό προσωπικό και η έντονη μυρωδιά του φρεσκοαλεσμένου καφέ θα σας μεθύσει. Οι ιδιοκτήτες του έχουν βάλει όλη την αγάπη και το μεράκι τους για να σας προσφέρουν μία απολαυστική γευστική εμπειρία στο ποτήρι σας.

Το μοναδικό χαρμάνι καφέ που προσφέρουν δημιουργείται αποκλειστικά από την έμπειρη ομάδα δοκιμαστών της εταιρείας, με ανάμειξη διαφόρων ποικιλιών καφέ όπως: Βραζιλία – Natural Arabica, Ουγκάντα – Natural Arabica, Ινδία – Washed Robusta, Βιετνάμ – Natural Robusta. Αυτό που κάνει τον καφέ τους ξεχωριστό είναι πως η παραγωγή του τελικού μείγματος γίνεται αποκλειστικά από άτομα της εταιρείας και όχι από τρίτους. Από τον «σχεδιασμό» του μείγματος, την αναγνώριση των χαρακτηριστικών που πρέπει να έχει το μείγμα, την επιλογή των πρώτων υλών, μέχρι τον έλεγχο της θερμοκρασίας και τον αριθμό των κόκκων καφέ που ψήνονται.

Εκτός από καφέ, ο οποίος προσφέρεται και ντεκαφεϊνέ, θα βρείτε στον πλούσια ενημερωμένο κατάλογό τους νόστιμα ροφήματα, μπάρες ενέργειας (δημητριακών, βρώμης, κορμού, μπισκότου), muffins, κρουασάν, γιαούρτι με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, soft cookies, πεντανόστιμα κουλούρια, κρύα σάντουιτς, αλλά και οργανικούς χυμούς. Και ακόμα, με κάθε καφέ προσφέρεται δωρεάν νερό 500ml.

Διαρκής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της

Σταθερή ποιότητα, ομαδικότητα και συνέπεια. Αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες που αποτελούν τη βάση για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, παραμένοντας πάντα πιστή στο όραμά της: να απολαμβάνουν οι πελάτες μόνο την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση. Γι’ αυτό και δίνει βάση στις εξαιρετικές πρώτες ύλες και επενδύει διαρκώς στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια -σε δικό τους εκπαιδευτήριο- με στόχο την ολοένα και αρτιότερη παρασκευή του καφέ, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η The Espressonist Coffee Company θα σας δεσμεύσει σε μία νέα εμπειρία μόλις γευτείτε κάτι από αυτά που προσφέρει. Εμάς πάντως μας δέσμευσε!

Περιοχή
Ανατολικά

Διευθύνσεις
Παπαναστασίου 50-52, Τ: 2314000400
Δελφών 138, Τ: 2310 848480

Ώρες λειτουργίας
06:00-22:00