Μήπως αναρωτιέστε τι θα φάτε σήμερα; Η όρεξη σας θέλει ψάρι αλλά ο ελεύθερος σας χρόνος είναι περιορισμένος; Έχουμε βρει την καλύτερη λύση η οποία βρίσκεται στην Εθνικής Αμύνης και πραγματικά θα σας λύσει τα χέρια!

Γιατί στην «Θάλασσα – Ψαραγορά Εθνικής Αμύνης» το ψάρι είναι ο πρωταγωνιστής και αυτό εξάλλου είναι κάτι το οποίο διαπιστώνεις από την πρώτη «Καλημέρα» που μπορείτε να πείτε ήδη από τις 07:00 το πρωί. Την ώρα εκείνα δηλαδή που καθημερινά φέρνουν τα πιο φρέσκα ψάρια, τα οποία είτε μπορείτε να τα πάρετε και να τα μαγειρέψετε στο σπίτι ή να σας τα ψήσουν εκεί. Και αν δεν καταλάβατε ακριβώς τι εννοούμε, παρακάτω εξηγούμε καλύτερα!

 

Στην «Θάλασσα – Ψαραγορά Εθνικής Αμύνης» μπορείτε να διαλέξετε το ψάρι που θέλετε, να σας το ψήσουν και να σας το παραδώσουν στο σπίτι την ώρα που εσείς επιθυμείτε! Κι’ αυτή είναι μια τέλεια λύση για ψητό ψάρι χωρίς δυσάρεστες μυρωδιές στο σπίτι σας, με αυθεντική γεύση που μυρίζει θάλασσα και πάνω απ’ όλα οικονομική και συμφέρουσα! Μάλιστα, το ψάρι σας μπορείτε να το συνοδέψετε άψογα και με τις σαλάτες που ετοιμάζει η «Θάλασσα – Ψαραγορά Εθνικής Αμύνης» αλλά και με τα κατάλληλα ορεκτικά!

Και αν είστε από εκείνους που λατρεύουν τα θαλασσινά περισσότερο ως παραδοσιακές συνταγές (Μπακαλιάρος σκορδαλιά, σουπιές με σπανάκι, κριθαρώτο θαλασσινών) παρά ως ένα απλό φιλέτο ψάρι, η «Θάλασσα – Ψαραγορά Εθνικής Αμύνης» προσφέρει καθημερινά πεντανόστιμες επιλογές. Το κατάστημα επίσης διαθέτει μια πλούσια κάβα ποτών και αναψυκτικών η οποία μπορεί να συνοδέψει όλες σας τις επιλογές!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θελήσετε ψάρι και θα αναρωτιέστε «Ποιος το μαγειρεύει τώρα», να θυμηθείτε τη «Θάλασσα – Ψαραγορά Εθνικής Αμύνης». Είναι καλή και συμφέρει!

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση 
Εθνικής Αμύνης 36