«Όλες οι γωνιές μας φτιάχτηκαν για να σ’ αρέσουν. Αλήθεια.» To Ten ξεκινά το παραμύθι του στο Mediterranean Cosmos, φέρνοντας κάτι φρέσκο στα δεδομένα της καθημερινότητας. Γιγάντιες γυάλινες επιφάνειες, παράθυρα στον κόσμο, πλάι στα νερά μιας πισίνας, με τη δροσιά που χρειαζόσουν, και μια αυλή να απλώνεται μπροστά του, για να ταξιδεύει τη ματιά σου. Το Ten είναι εδώ, για να ικανοποιήσει όλες σου τις ανάγκες.

Είναι εδώ για τις στιγμές της χαλάρωσης, για έναν γευστικό καφέ, για το πρωινό που ζητούσες, για πιάτα προσεγμένα, για γενναίες δόσεις αισθητικής και στυλ, για το κοκτέιλ που περίμενες αυτές τις μέρες, πλάι στο νερό που συμπληρώνει τη μεγάλη εικόνα. Η φρεσκάδα συναντά την εμπειρία και παραδίδουν ένα αποτέλεσμα που δίνει έντονο χαρακτήρα στις μέρες και τις νύχτες σας.

Δημιουργήθηκε για να σε κάνει να αισθάνεσαι ολόκληρος και ολοκληρωμένος. Ένας χώρος φτιαγμένους από ανθρώπους «που ξέρουν την συνταγή», πήρε τη θέση του στο Cosmos, ώστε ο κόσμος, να αποκτήσει μια όαση, την κατάλληλη στιγμή. Το Ten, δημιουργήθηκε για σένα. Ναι, εσένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές.

Κλείνουμε με μια «υπόσχεση», όπως ακριβώς διατυπώθηκε στα social media τους. «Σκοπός μας είναι η απόλαυσή σου. Έλα, για να ξεκινήσει η διαδικασία. Είναι απολαυστική.» Δικός σου σκοπός, είναι να μάθεις, αν την τηρούν.

SUNDAY’S BRUNCH

Το νέο Brunch Menu του TEN ήρθε να δώσει νόημα στις Κυριάκες σου. Ανακάλυψέ το!

Είμαστε αφιερωμένοι στην διασκέδασή σου. Έλα.

ten

Cool Drinking and Eatery
Εντός του Mediterranean Cosmos

Instagram
Facebook