Μια νέου τύπου, άγρια, απροσδόκητη και ανατρεπτική κωμωδία χαρακτήρων, το «Αποχαιρετιστήριο Δείπνο» των Matthieu DELAPORTE και Alexandre de la PATELLIERE, παρουσιάζεται φέτος στο «Γκλόρια«.
Πρόκειται για ένα δυνατό, σύγχρονο έργο, που γνώρισε επιτυχία στο Παρίσι κι εδώ, έχει την τύχη να παρουσιάζεται από τρεις βιρτουόζους, τον Λάκη Λαζόπουλο, τη Μαρία Λεκάκη και τον Λευτέρη Ελευθερίου. Σκηνοθέτης ο Δημήτρης Λάλος. Η τελική επιμέλεια του κειμένου, είναι του Λάκη Λαζόπουλου, ενώ η Χάρις Αλεξίου γράφει το τραγούδι «Ένα ναι, κρύβει ένα όχι», που ακούγεται στην παράσταση.

Η ισχυρή ομάδα του «Γκλόρια», καλείται να δώσει ένα ρεσιτάλ σε χρόνους και αισθήματα, στο δείπνο, στο οποίο δεν θα δειπνήσει κανείς. Σ’ ένα νηστικό δείπνο!

Έχετε σκεφθεί, αλήθεια, ότι συχνά πηγαίνουμε σε δείπνα που δεν θέλουμε να πάμε, βλέπουμε φίλους που δεν θέλουμε να δούμε. Γιατί το κάνουμε; Από ευγένεια; Συνήθεια; Υποχρέωση; Δειλία; Μήπως υπάρχουν και δείπνα-παγίδες, που εξελίσσονται σε θρίλερ;

Ο Πιέρ και η Κλωτίλντ αποφασίζουν να ξεκαθαρίσουν τις ατζέντες τους από τους παλιούς φίλους, με έναν πρωτότυπο τρόπο. Οργανώνουν αποχαιρετιστήρια, για να τους πουν το τελευταίο αντίο. Αλλά με το να διαλέξουν, ως πρώτο θύμα, τον Αντουάν Ρουαγιέ, τον παλαιότερό τους φίλο, αγνοούν ότι μπλέκουν σε ένα παιγχνίδι που αναγκάζει τους χαρακτήρες να πουν αλήθειες που έκρυβαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι συγγραφείς, λέει η γαλλική Le Figaro, «μ’ αυτό το έργο, έχουν καταφέρει ένα πραξικόπημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το «Αποχαιρετιστήριο Δείπνο» ολοκληρώνει με επιτυχία τις παραστάσεις του στο Θέατρο Γκλόρια, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017.

Ο Λάκης Λαζόπουλος με την Χρύσα Ρώπα, από 1ης Μαρτίου 2017, θα βρίσκονται στο θέατρο Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης, με το προγραμματισμένο τους έργο «Κι όμως αγαπιόμαστε!«. Ένα έργο που θα αφήσει εποχή στο γέλιο..

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

 

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λάλος

Σκηνικά-Κοστούμια: Γιώργος Γαβαλάς

Μουσική: Γιώργος Μαυρίδης

Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος
Προβολή / Επικοινωνία: BrainCo S.A.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Τετάρτη και Κυριακή 19.30

Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο 21.00 ,

Σάββατο απόγευμα 18.00


Τιμές εισιτηρίων:

Τετάρτη  και Πέμπτη:                       20€  πλατεία – 16€  εξώστης

Άνεργοι 10€ , εως 26 χρ και άνω -65χρ  14€ , φοιτητικά 14€

Παρασκευή:                                       20€  πλατεία – 16€  εξώστης -φοιτητικά 14€

Σάββατο, λαϊκή απογευματινή:      16€  γενική είσοδος. Φοιτητικά 14€

Σάββατο βράδυ:                               22€  πλατεία -16€  εξώστης – φοιτητικά 14€

Κυριακή:                                            20€  πλατεία – 16€ εξώστης – φοιτητικά 14€

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 2 ώρες (μαζί με το διάλειμμα)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
www.tickethour.gr, Γερμανός- Cosmote, για τηλεφωνική αγορά στο 2108938111 και στο ταμεία του θεάτρου  210 3600832 (ώρες 10.30 π.μ-13.30 μ.μ και 17.00 -21.30 από         Τρίτη μέχρι Κυριακή

Γκλόρια

Ιπποκράτους 7,Κέντρο