Ο Σύμβουλος μάρκετινγκ, Θέμης Σαρανταένας, για μία ακόμη φορά θα μιλήσει στο Money Show στη Θεσσαλονίκη.

Απαιτείται σήμερα:

γνώση – αξιολόγηση – προσαρμογή για το απαιτητικό 2024. Η στρατηγική και οι σωστές επιλογές θα διατηρήσουν & θα αναπτύξουν την επιχείρηση σας.

Καθώς το τοπίο του μάρκετινγκ συνεχίζει να εξελίσσεται με εκπληκτικούς ρυθμούς, οι επιχειρηματίες & επαγγελματίες αναζητούν στρατηγικές που ξεπερνούν τα παραδοσιακά σχήματα και προσεγγίσεις. Ανοίξτε, λοιπόν, τον δρόμο για το 2024 και ανακαλύψτε τις σύγχρονες στρατηγικές και τακτικές που θα συνθέσουν το μάρκετινγκ της επόμενης χρονιάς. Με ιδέες και πρακτικές συμβουλές, η ομιλία αυτή θα σας εξοπλίσει με όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κατακτήσετε την αγορά και να δημιουργήσετε ανθεκτικούς δεσμούς με τους πελάτες σας: νέους και υπάρχοντες. Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να είστε ένα βήμα μπροστά!

Στην ομιλία θα αναλυθούν:

  • Πως διαμορφώνεται ο πελάτης του 2024;
  • Τι αλλάζει στο marketing;
  • Ποιο πρέπει να είναι το mind set του επιχειρηματία το 2024;
  • Ποιες είναι οι 6 νέες τάσεις στο μάρκετινγκ το 2024;

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες για συμβουλευτική σε ερωτήσεις και απορίες σχετικά με το μάρκετινγκ των δικών τους επιχειρήσεων.

Απευθύνεται:

  • Σε επιχειρηματίες
  • Σε επαγγελματίες
  • Σε στελέχη που στοχεύουν στην ανάπτυξη της καριέρας τους

Πληροφορίες:

Η ομιλία αυτή θα παρουσιαστεί στα πλαίσια του Money Show στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki (Θέρμη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τ. 2310401234) την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 20.00. Αίθουσα “Main Lobby”.

Live συμμετοχή – Απαιτείται ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων.

Διάρκεια: 1,30 ώρα

Σημείωση: για την είσοδο απαιτείται το QR code από το ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο εγγραφής.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ!