Τα Music Events της ΔΕΘ μοίραζαν, ανέκαθεν, τις πιο μοναδικές, μουσικές στιγμές με Lives που ξεσήκωναν τη διάθεση μας. Φέτος, το πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα της έκθεσης ανανεώνεται με καλλιτέχνες που θα ενθουσιάσουν όλες τις ηλικίες.

Οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή της 84ης ΔΕΘ

Στις 21:30 και για κάθε βράδυ από τις 8 μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει την «αφρόκρεμα» της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης  και οι Μέλισσες, οι αδελφοί Τσαχουρίδη με τον Stavento, ο Πάνος Κιάμος, ο Λαβρέντης Μαχαιρίτσας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και τα Κίτρινα Ποδήλατα δίνουν το παρόν, ενώ στις 12 Σεπτεμβρίου ο Σάκης Ρουβάς θα ανέβει και φέτος στη σκηνή για ένα μοναδικό show. Τα ονόματα όμως δε τελειώνουν εκεί. Ελένη Φουρέιρα, Αναστάσιος Ράμος, Μάκη Δημάκης, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Βασίλη Δήμας ανεβάζουν τον ρυθμό, με τους Πάολα και Γιώργο Παπαδόπουλο, να κλείνουν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ένα γεμάτο και πολλά υποσχόμενο συναυλιακό πρόγραμμα.

Η 84η ΔΕΘ ετοιμάζεται να γεμίσει με καλλιτέχνες που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας παρασύρουν στη μεγαλύτερη γιορτή της χρονιάς.