Μετά τις πετυχημένες παραστάσεις του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου, η Μαύρη Κωμωδία «Τα Κόκκινα Χριστούγεννα Της Κάρλα Δεμβριέντες» στο Θέατρο Ταξίδι Ονείρου στη Θεσσαλονίκη, δίνει μια Τελευταία, Συλλεκτική παράσταση, το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου, στις 9.15μμ

Ο σκηνοθέτης, Βαγγέλης Ηλιάδης, που υποδύεται και τον ομώνυμο ρόλο, δηλώνει με την ευκαιρία αυτή: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλον αυτό τον κόσμο που κατέκλυσε πραγματικά το Θέατρο Ταξίδι Ονείρου όλο τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Το κοινό της πόλης μας αλλά και οι επισκέπτες της, αγκάλιασαν με αγάπη την παράσταση μας. Μας δίνουν μεγάλη δύναμη στο να συνεχίζουμε να κάνουμε καλό θέατρο και έτσι πήραμε την απόφαση να δώσουμε μια…συλλεκτική παράσταση. Η Μαύρη Κωμωδία έχει σπάνιο ανέβασμα, διότι είναι ένα δύσκολο είδος. Εμείς το τολμήσαμε και είδαμε τη μεγάλη απήχηση από τον κόσμο που ήρθε να περάσει μια ώρα και κάτι, ξεφεύγοντας από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ακούμε το γέλιο τους και στο τέλος την τεράστια ανταμοιβή μας που είναι το παρατεταμένο χειροκρότημα τους και παίρνουμε δύναμη να συνεχίζουμε να κάνουμε θέατρο στην γενέτειρα μας. Σας ευχαριστούμε όλους πολύ για την υποστήριξη».

Υπενθυμίζουμε για την αποφυγή ταλαιπωρίας, ότι γίνονται τηλεφωνικές κρατήσεις, διότι οι θεατές δεν θα ξεπερνάνε τους τριάντα.

Η υπόθεση

Ένας απομονωμένος πύργος.
Η Κάρλα με τον σύζυγό της και την υπηρέτρια περιμένουν τη δεσποινίδα του πύργου. Όταν ξαφνικά, έρχεται ένας άγνωστος. Και η κουνιάδα της Κάρλα.
Το χιόνι δυναμώνει…
Ένας φόνος!
Κι όλοι αποκλεισμένοι….στον πύργο της Κάρλα Δεμβριέντες!

info

Ένα έργο της Μαίρης Μυλωνά και της Αλίκης Ροβέρτου.
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Ηλιάδης
Γραφιστικά: Σωτήρης Ψαλτίδης

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης):
Κατάνα: Ελευθερία Καμπαγιοβάνη
Καντίνιο: Αστέριος Γκουτζούδης
Καρολίνα: Αλίκη Ροβέρτου
Κάρμεν: Αλέκα Καπουσούζη
Στο ρόλο της Κάρλα Δεμβριέντες ο Βαγγέλης Ηλιάδης

Μια τελευταία, συλλεκτική παράσταση για την Κάρλα Δεμβριέντες
Κάθε Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018,
στις 21.15. Διάρκεια παράστασης 70 λεπτά

Εισιτήρια: Κανονικό 9€, μειωμένο 7€
Θέατρο Ταξίδι Ονείρου, Στεφάνου Τάττη 3, περιοχή Αγίας Σοφίας

Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας ο αριθμός των θεατών δεν ξεπερνά τα 30 άτομα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6972702870

 

 

 

από έως
Παραστάσεις