Μπορεί, τουλάχιστον, ημερολογιακά, να πλησιάζουμε στο τέλος του καλοκαιριού, ωστόσο, οι υψηλές θερμοκρασίες και το χάδι του ήλιου, μας επιτρέπει να παρατείνουμε την παραμονή μας στη θάλασσα και στις παραλίες. Έτσι λοιπόν, τα «Karavakia Thessaloniki Waterbus», με την ναυαρχίδα τους τον «Κωσταντή» και το κλασικό μότο «Κάθε Μέρα Θάλασσα», συνεχίζουν κανονικά τα  θαλασσινά τους δρομολόγια και το Σεπτέμβριο!

«Πιστοί στα καθημερινά μας δρομολόγια, από την έναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, τον Μάιο έως και σήμερα, συνεχίζουμε με τους ίδιους αμείωτους ρυθμούς, και το Σεπτέμβριο». Τα δρομολόγια του  «Κωσταντή», έχοντας αφετηρία τους το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και κάνοντας στάση στο Λευκό Πύργο, προσεγγίζουν καθημερινά τις κοντινές και βραβευμένες, με τη «Γαλάζια Σημαία» ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών, με 4 συνολικά δρομολόγια, με τα οποία έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την πιο γοητευτική θαλάσσια διαδρομή του Θερμαϊκού,  σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλων,  για μια μαγική κρουαζιέρα.

Σ’ ότι αφορά τις ώρες αναχώρησης, παραμένουν ως έχουν, καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής σεζόν και συγκεκριμένα,

Από Λιμάνι Από Λ.Πύργο Από Ν.Επιβάτες Από Περαία
10:00 10:15 11:25 11:40
12:55 12:40 13:55 14:10
15:30 15:45 16:45 17:00
18:15 18:00 18:15 19:30

 

Το εισιτήριο αγοράζεται πάνω στο καραβάκι με μετρητά ή πιστωτική κάρτα και κοστίζει 7,00€  το άτομο/διαδρομή,  και το μειωμένο 5,00€. Παρέχουμε τη δυνατότητα αγοράς κάρτας 10 διαδρομών με κόστος 40€ και  30€ το μειωμένο. Παιδιά κάτω των 6 ετών μεταφέρονται δωρεάν. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αγοράς ηλεκτρονικού εισιτηρίου από την ιστοσελίδα μας karavakia.gr επιτυγχάνοντας άνετη επιβίβαση και προτεραιότητα.

 

Ο χρόνος της διαδρομής υπολογίζεται σε 50 λεπτά της ώρας. Τα δρομολόγια της «Karavakia Thessaloniki Waterbus» ξεκίνησαν τον Μάιο, συνεχίζονται το Σεπτέμβριο, και θα πραγματοποιούνται έως ότου το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στο Θερμαϊκό κόλπο. Σ’ ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του πλοίου, ο πλήρως ανακαινισμένος «Κωσταντής» έχει μήκος 24 μέτρα, και χωρητικότητα 180 επιβάτες. Διαθέτει εσωτερικό σαλόνι, τρία καταστρώματα,  αναπαυτικά καθίσματα και κλιματισμό.

Το καραβάκι διαθέτει τουαλέτες, είναι φιλικό σε άτομα ΑΜΕΑ. και στους γονείς με καρότσι, ενώ επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα (με λουρί) καθώς και τα ποδήλατα και πατίνια. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθύνεστε στην ιστοσελίδα www.karavakia.gr και στο Facebook «Karavakia». Καθώς και στο τηλέφωνο 6973777727.