Μία αξιόλογη προσπάθεια στήριξης ανέλαβαν τα καταστήματα Ασιατικής Κουζίνας «Asian House» ενισχύοντας την προσπάθεια της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας Σκοποβολής ΑΜΕΑ, Μαρίνας Ταϊγανίδου.

«Τα Asian House βρίσκονται πάντα δίπλα στις ανάγκες και τις προσπάθειες των συνανθρώπων μας προσθέτοντας το δικό μας μικρό λιθαράκι στην οικοδόμηση της κοινωνίας, που όλοι θέλουμε και οραματιζόμαστε. Τις περισσότερες φορές αθόρυβα, κάποιες προσπάθειες, όμως αξίζει να γίνονται γνωστές. Η Μαρίνα Ταϊγανίδου είναι Ελληνίδα πρωταθλήτρια της σκοποβολής ΑΜΕΑ και ετοιμάζεται να συμμετάσχει στους πανευρωπαϊκους αγώνες σκοποβολής για ΑΜΕΑ που θα διεξαχθούν στην Ισπανία στην πόλη της Γρανάδας στις 30 Μαΐου με 6 Ιουνίου 2024. Τα Asian House στηρίζουν την Μαρίνα σε αυτήν την προσπάθεια και στέκονται δίπλα της, ώστε να μπορέσει απρόσκοπτα να αγωνιστεί και να συνεχίσει την τόσο επιτυχημένη της πορεία στην σκοποβολή!»

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια και να δούμε αντίστοιχες προσπάθειες υποστήριξης και από περισσότερες επιχειρήσεις και φορείς στο μέλλον.