Μεγάλη είναι η επιτυχία του νέου σποτ για τον ελληνικό τουρισμό με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς έχει ήδη «ταξιδέψει» σε όλες τις γωνιές της Γης.

Το σποτ

Με ένα πλατύ χαμόγελο και με τη γλύκα και θετική ενέργεια που τον διακρίνει μας συστήνεται και προτρέπει τον κόσμο να επισκεφθεί την όμορφή του χώρα, την Ελλάδα.

Στη συνέχεια ξεκινά η προβολή χαρακτηριστικών εικόνων από την Ελλάδα, που ήδη μετά από την εισαγωγή του Γιάννη, φαίνεται λίγο ομορφότερη από ό,τι ήδη είναι.

Ο απόηχος

Οι αναδημοσιεύσεις είναι εκατοντάδες σε όλο τον πλανήτη. Συγκεκριμένα, έχει παίξει σε εκατοντάδες τοπικά-πολιτειακά website των ΗΠΑ. Επίσης, στην Πολώνια, το Βέλγιο, την Ελβετία, τη Γαλλία σε όλα τα δημοφιλή μέσα ενημέρωσης, στη Μεγάλη Βρετανία και στην Κίνα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας, ανοιχτή σε όλους τους επισκέπτες 365 ημέρες τον χρόνο, αναδεικνύοντας όλα τα επιμέρους θεματικά τουριστικά προϊόντα της (γαστρονομία, πολιτισμός, αθλητισμός, city-break κ.ά.) με τη συμμετοχή του στο σποτ.

Το νέο σποτ παρουσιάστηκε επισήμως στο Υπουργείο Τουρισμού με μεγάλη επιτυχία στα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ από την υπουργό, Έλενα Κουντουρά, και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο δημοφιλής αθλητής «ανέβασε» το νέο σποτ στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έχει εκατομμύρια ακόλουθους ανά τον πλανήτη.

https://www.instagram.com/p/Bkm_1KPF7wK/?taken-by=giannis_an34

Σε δηλώσεις της, η υπουργός Τουρισμού ανέφερε: «Όταν γνώρισα την οικογένεια του Γιάννη συγκινήθηκε με το πόσο αγαπούν την Ελλάδα. Είναι άξιος πρεσβευτής της Ελλάδας και στο πλαίσιο αυτό ζήτησα να γίνει και πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού, κάτι που με χαρά, όπως είπε, αποδέχτηκε. Πρωταγωνιστεί σε ένα σποτ και καλεί τον κόσμο να επισκεφθεί την Ελλάδα 365 ημέρες τον χρόνο».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να προβάλλουν την Ελλάδα, τον πολιτισμό και την κουλτούρα της, αλλά και την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία. Μάλιστα, στάθηκε στην πρωτοβουλία της οικογένειάς του να ενισχύσει το φιλανθρωπικό σωματείο «Κιβωτός του Κόσμου», με αγώνα 5 χιλιομέτρων, που διοργανώνεται τον Ιούλιο. Επίσης, δήλωσε υπερήφανος και συγκινημένος που είναι πρεσβευτής της Ελλάδας για την προσέλκυση ξένων επισκεπτών.

Πληροφορίες: cnn.gr