Σύμφωνα με τους φανατικούς του survivor αλλά και τα κοινωνικά δίκτυα βγαίνει το συμπέρασμα για το ποιος είναι πιο κοντά στην έξοδο από το παιχνίδι.

Λοιπόν ξεκινάμε αντίστροφα… Με τίποτα δεν φεύγει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος είναι ο αγαπημένος όλων των Ελλήνων τηλεθεατών και είναι κάτι σαν τον ρομπέν των δασών του survivor.

Ο Κοκκινάκης είναι ο περισσότερο συμπαθητικός από τους «Διάσημους» που ο κόσμος λατρεύει να μισεί! Η Λάουρα συγκεντρώνει πιθανότητες να πάει στο σπίτι της αλλά για έναν περίεργο λόγο ο κόσμος την θέλει μέσα ως καρικατούρα για χαβαλέ και σχολιασμό.

Άρα ποιος μένει; Ο Χούτος, ναι το youweekly.gr υποστηρίζει μέσα από πληροφορίες δημοσιογραφικές αλλά και λόγο του κλίματος που έχει διαμορφωθεί, ότι θα είναι ο επόμενος που θα φύγει και υποστηρίζουμε ότι κονταροχτυπιέται με τη Λάουρα Νάργες!

Οι δύο αυτοί παίκτες είναι πάρα πολύ κοντά και η διαφορά τους στην ψηφοφορία είναι ελάχιστη! Μεταξύ των δύο λοιπόν θα παιχτεί το παιχνίδι για το ποιος θα πάει σπίτι του…

Βλέπετε ο κόσμος έχει ταυτίσει τον Χούτο με τον Χανταμπάκη ως υπαρχηγό της κλίκας! Για να δούμε…Περισσότερα θα σας έχουμε πιο αναλυτικά σε λίγες ώρες!

πηγή: www.youweekly.gr