Η Remvi σε συνεργασία με το Club Division εγκαινιάζουν μια νέα σειρά από Party, με την ονομασία «Sunset Sessions». Ξεκινάει λοιπόν τα «Sunset Sessions» στις 1 Οκτωβρίου με καλεσμένο τον μοναδικό Nick Warren.

Μπορεί κανείς άμεσα να καταλάβει πότε είναι στα decks ο Nick Warren. Η μουσική που πηγάζει από το booth είναι αυτό το ιδανικό club mix από χορευτικά ρυθμικά και ατελείωτη μουσικότητα. Η καριέρα του Warren κανονικά χρειάζεται πολλές σελίδες για να καταγραφεί πλήρως. Ξεκίνησε να παίζει μουσική το 1988 στο Bristol. Τα επιτεύγματα του από τότε είναι αμέτρητα. Έγινε ο DJ των Massive Attack, κυκλοφόρησε 8 (!) mix για την Global Underground, την πρώτη από τις συλλογές “Back to mine”, ένα Renaissance, ένα Renaissance Masters. Μέλος των Way Out West και Α&R της Hope Recordings, έχει στο παλμαρέ του εκατοντάδες δισκογραφικές δουλειές. Η ιστορία όμως δε σταματά. Ο Nick εξακολουθεί να παίζει κάθε Σαββατοκύριακο σε κάθε ήπειρο του πλανήτη.

Η επιτυχία του έγκειται στο ότι ξέρει να αλληλεπιδρά με το κοινό και ενώ αποδίδει σταθερά, το οδηγεί κάθε φορά σε πρωτόγνωρα μονοπάτια. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όταν κανείς έχει τόσο όραμα, όσο και εμπειρία. Είναι τιμή μας που θα κάνει ποδαρικό στο νέο έτος!

Μουσικά θα πλαισιωθεί από τον Guss Kompass

info
REMVI Sunset Sessions with Nick Warren
Κανάρη 2, Κρήνη Καλαμαριάς
Κυριακή 1 Οκτωβριου 2017 στις 20:00

Events