Δεν φτιάχτηκε για να σου θυμίσει μια καλή μπυραρία. Δεν φτιάχτηκε για να πιεις έναν ακόμα καφέ. Φτιάχτηκε για να σου προσφέρει περισσότερες επιλογές απ’ όσες μπορούσες να φανταστείς. Φτιάχτηκε για να θαυμάσεις τις γωνιές του, φτιάχτηκε για ν’ αλλάξει τις μέρες και τις νύχτες σου. Φτιάχτηκε για να γίνει το στέκι σου. Το Sugar Draft είναι μια οικογένεια και θα σε κάνει να νιώσεις μέλος της.

Τα σπλάχνα του Sugar

Ο χώρος είναι ένα κεντημένο «διαμάντι», με κάθε του γωνιά να κουβαλά ταξίδια και αναμνήσεις. Από μινιατούρες δράκων έως μικρούς αγγλικούς τηλεφωνικούς θαλάμους. Οι ιστορίες γράφονται σε τοίχους, ράφια και κορνίζες. Κι εσύ, μπορείς ν’ ανακαλύψεις την καθεμιά. Όσο για την ατμόσφαιρα… Από το απόγευμα αντιλαμβάνεσαι το «δέσιμο».

Ξεκινώντας από τον νοστιμότατο καφέ της taf, περνάς στην ποικιλία του αλκοόλ που είναι σχεδόν τρομακτική, και καταλήγεις στα πιάτα που έχουν δημιουργηθεί για να «συνεχίσεις». Για να μείνεις, μια ώρα ακόμη. Κι ακόμα λίγο…

Οικογένεια. 

Το Sugar Draft είναι μια οικογένεια. Ντυμένη με ξύλινες λεπτομέρεις, παγωμένες μπύρες, ροκ επιλογές, χαμόγελα στον κόσμο της. Με τους δεσμούς, την τρέλα και τις απολαύσεις της. Είναι το στέκι που είχες ανάγκη και μόλις ανακάλυψες. Είναι η κρυμμένη όαση όταν η πόλη βουίζει. Καλωσήρθες.

Sugar Draft

Κατσιμιδη 4, Θεσσαλονίκη
2310.858797

Facebook

Instagram