Δύο νέες παιδικές χαρές αποδίδονται αύριο στην τοπική κοινωνία του δήμου Νεάπολης Συκεών μετά την πλήρη ανακατασκευή τους και την πιστοποίησή τους από τις αρμόδιες αρχές, στο πλαίσιο του σχετικού έργου που υλοποιεί ο δήμος.

Το έργο, προϋπολογισμού τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, προβλέπει την ανακατασκευή και απόδοση στους δημότες συνολικά 38 παιδικών χαρών και η χρηματοδότησή του καλύπτεται αποκλειστικά από δαπάνες του δήμου.

Πού θα βρίσκονται;

Οι νέες παιδικές χαρές βρίσκονται στις οδούς Μητροπόλεως – Κασταμονής και Μητροπόλεως-Παγκάλου, στην περιοχή Στρεμπενιώτη στη Νεάπολη. Πρόσφατα, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Νεάπολης – Συκεών, εγκαινιάστηκαν στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων άλλες δυο παιδικές χαρές.

Το έργο εντάσσεται στο συνολικό έργο ανακατασκευής, κατασκευής εξ’ ολοκλήρου και αναμόρφωσης χώρων ψυχαγωγίας του δήμου Νεάπολης-Συκεών, με μεγάλο αριθμό Παιδικών Χαρών να έχουν ήδη παραδοθεί στους δημότες και κατοίκους και των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων, στις οποίες κυριαρχούν οι ευφάνταστες κατασκευές, ζωγραφιές καθώς και τα χρώματα. Οι νέες παιδικές χαρές τηρούν αυστηρά όλα τα μέτρα ασφάλειας στις κατασκευές.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ