«Μια παραλία ερημική και ν’ απλώναμε εκεί της ζωής μας το βήμα». Αυτόν τον στίχο σκεφτόμαστε διαβαίνοντας την πόρτα αυτού του μεζεδοπωλείου, ίσως γιατί η σωτηρία της ψυχής να βρίσκεται τελικά στα πιο απλά πράγματα.

Στον χώρο του θα αισθανθείς οικειότητα

Η αίσθηση που έχεις, μπαίνοντας στο «Άπειρο», είναι, πρωτίστως, μια ανέλπιστη οικειότητα τόσο με τον χώρο όσο και με τους ανθρώπους που το απαρτίζουν. Το μάτι σου ξεκουράζεται από την όμορφη διακόσμηση και τις προσεγμένες λεπτομέρειες, η μουσική διαλεγμένη με γνώση και αγάπη να συνοδεύει τις σκέψεις σου και η απίστευτη ευωδία των σπιτικών εδεσμάτων σε καλωσορίζουν σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Το φιλικό προσωπικό θα σε φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο

Από την κουζίνα του βγαίνουν πεντανόστιμα σπιτικά εδέσματα και το προσεγμένο μενού του διαθέτει επιλογές για όλες τις προτιμήσεις. Το έμπειρο και πολύ φιλικό προσωπικό θα σε φροντίσει με ευγένεια και διακριτικότητα, θα είναι πάντα στη διάθεσή σου για να σου περιγράψει όλες τις λιχουδιές της ημέρας και θα στις σερβίρει με το πιο ειλικρινές χαμόγελο. Μην παραλήψεις να πάρεις το καραφάκι ρακόμελο, που θα το απολαύσεις δίπλα από τη σόμπα, για να ζεσταθεί η ψυχή και το σώμα σου.

Κάποιες μέρες οργανώνουν και live βραδιές, με έντεχνη, λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική συνοδεία πάντα καλού φαγητού. Τα καλοκαίρια, δε, ο ολάνθιστος «μυστικός» κήπος σε αφήνει να κρυφτείς από τη βουή της πόλης και να απολαύσεις το τσιπουράκι σου μέσα στην ηρεμία και τη δροσιά του.

Εν μέσω της Κωνσταντινουπόλεως, εκεί που το μάτι σου δεν έχει συνηθίσει και δεν περιμένει να βρει ομορφιά, ένας χώρος καταφυγή, φτιαγμένος από ανθρώπους με μεράκι, αισθητική και με διάθεση να σε ευχαριστήσουν, είναι μια πραγματική όαση μέσα στην «πολλή συνάφεια του κόσμου».

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Σόλωνος 6 (περιοχή Ιπποκρατείου)

Ώρες λειτουργίας
Τρίτη – Παρασκευή: 13.30-01.30
Σάββατο: 13.30-02.00
Κυριακή: 13.30-01.30
Δευτέρα ΚΛΕΙΣΤΑ