Κυριακή. Η ζέστη έχει χτυπήσει κόκκινο. Η Θεσσαλονίκη σου δείχνει έναν και μόνο δρόμο. Αυτόν της Χαλκιδικής. Μπαίνεις στο αμάξι με την παρέα σου και βάζεις μπρος για τον απόλυτο προορισμό του Σαββατοκύριακου. Ένα από τα Ultimate Orange Parties by Aperol Spritz. Που; Στον Γλαρόκαβο. Σκέφτεσαι τη θάλασσα, το ποτό σου, τη μουσική και ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ότι περίμενες. Έφτασες.

Μια ατμόσφαιρα που σε καλεί να γίνεις κομμάτι της

Ποτήρια γεμάτα με το μαγικό πορτοκάλι υγρό, μπόλικος πάγος και αστείρευτη διάθεση. Περπατώντας στις ξύλινες σανίδες από την είσοδο του Γλαρόκαβου, μπορούσες να νιώσεις την ενέργεια στην ατμόσφαιρα. Ένα βλέμμα αρκούσε για να τη δεις να κυλάει από τα μπουκάλια του Aperol, να βυθίζεται μέσα στον πάγο και να δροσίζει τον κόσμο που το απολάμβανε με τα μάτια κλειστά κάτω από τον ήλιο. Κάθε Aperol Spritz ήταν ακόμη μια αφορμή για να αφεθείς στον παλμό, κάθε παρέα, ακόμη μια όψη  του καλοκαιριού που αξίζει να ζήσεις. Και τα γέλια, τα βλέμματα, οι εκφράσεις όσων τη ζούσαν, σε καλούσαν να γίνεις κομμάτι τους.

Ένα πορτοκαλί αμφίβιο γίνεται η καρδιά του party

Ο Bill Nakis και ο Ίαν Στρατής σε βάλανε αμέσως στον ρυθμό με τις ατάκες και το χιούμορ τους, ανοίγοντας τον δρόμο για την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση του φετινού καλοκαιριού. Ήταν περίπου 14:30 όταν το πορτοκαλί αμφίβιο του Aperol Spritz φάνηκε στον μπλε ορίζοντα της θάλασσας. Πλησίασε στην παραλία και τα βλέμματα όλου του κόσμου που ξάπλωνε απολαμβάνοντας το ποτό του, έπεσαν πάνω του. Με έναν ξεσηκωτικό Dj στην κορυφή του και ένα κινητό μπαρ και στις δυο μεριές του, το αμφίβιο πάρκαρε στο κέντρο του Γλαρόκαβου. Το απόλυτο party είχε μόλις ξεκινήσει. Και η ψυχή του είχε μόλις κάνει την εμφάνιση της.

Ο παλμός που σε παρασέρνει μέχρι να πέσει ο ήλιος

Ήταν τα δώρα που πετάγονταν από τα κορίτσια με τα πορτοκαλί μπλουζάκια στους νικητές, ο αριθμός των Aperol Spritz που καταναλώνονταν και ανέβαινε ασταμάτητα στον πίνακα που φιγούραρε στην όψη του οχήματος. Η μουσική που λίκνιζε τα κορμιά πριν τα χέρια υψώσουν τα ποτήρια πίνοντας στην υγειά αυτής της ξεχωριστής καλοκαιρινής στιγμής. Ήταν η πισίνα που άπαξ και πετύχαινες τον στόχο, άφηνε τον κολλητό σου να βυθιστεί μέσα της. Και τα πορτοκαλί ποτήρια συνέχιζαν να κυκλοφορούν, το κέφι να κορυφώνεται και η μουσική να σε παρασέρνει μέχρι ο ήλιος να δύσει και τα γέλια να εξατμιστούν με μια τελευταία βουτιά στη θάλασσα.

Μια θάλασσα, που εάν την παρατηρούσες καλά, στο τέλος του μυθικού πάρτι που μόλις είχες ζήσει, ίσως είχε αλλάξει χρώμα. Είχε γίνει πορτοκαλί.

Γιατί οι πιο ξεχωριστές στιγμές του καλοκαιριού έχουν χρώμα. Όπως και γεύση. Και το Aperol Spritz μας το θυμίζει συντροφεύοντας τες. 

Tα Ultimate Orange Parties by Aperol Spritz δε σταματούν να μας ξεσηκώνουν και έρχονται στη Μύκονο, τη Σκιάθο και το Ηράκλειο Κρήτης για να κάνουν το καλοκαίρι μας πιο δροσερό από ποτέ. Μπορείς να μάθεις τα πάντα για αυτά αλλά και για όλα τα parties στο aperolorangeparties.com

 

Φωτογραφίες: Δημήτρης Τσίπας