Τα Public και η Feelgood Records μας προσκαλούν να γνωρίσουμε από κοντά τον Φοίβο Δεληβοριά, ο οποίος με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ «Η Ταράτσα του Φοίβου» θα βρίσκεται την Παρασκευή 20 Ιουλίου και ώρα 18:00 στο Public Τσιμισκή, για να υπογράψει αντίτυπα του νέου CD και να μας πει κι ένα τραγούδι!

«Η Ταράτσα του Φοίβου» ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα καλλιτεχνικά γεγονότα του περσινού καλοκαιριού. Θύμισε στο αθηναϊκό κοινό την παράδοση των αστικών αναψυκτηρίων και χάρισε στις χιλιάδες των θεατών τις μοναδικές καλλιτεχνικές συμπράξεις σημαντικών καλλιτεχνών από πολλούς και διαφορετικούς χώρους τέχνης.

Ολόκληρο το άλμπουμ «Η Ταράτσα του Φοίβου» κυκλοφορεί τώρα από τη Feelgood Records σε CD και ψηφιακά.

 

Συμμετέχουν (αλφαβητικά):

Δήμητρα Γαλάνη, Σπύρος Γραμμένος, Ελβίρα Δαγιόγλου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας, Αλεξάνδρα Μαρκοπούλου, Πάνος Μουζουράκης,

Αργύρης Μπακιρτζής, Νατάσσα Μποφίλιου, Δημήτρης Μυστακίδης, Γιώτα Νέγκα, Άγγελος Παπαδημητρίου, Λάκης Παπαδόπουλος, Διονύσης Σαββόπουλος,

Μαρίνα Σάττι + Fonέs, Στενός κορσές (Άννη Θεοχάρη, Έλσα Λουμπαρδιά), Ελένη Τσαλιγοπούλου, Νεφέλη Φασούλη, Μάρθα Φριντζήλα.

 

«Η Ταράτσα του Φοίβου»

Δείτε το video εδώ:

 

«Το καλοκαίρι θα ‘ρθει»

Ακούστε το εδώ:

Επικαιρότητα μουσική City Report