Το πρώτο vegan place της Θεσσαλονίκης, που μύησε όλη την πόλη στη φιλοσοφία του, δημιουργεί από το 2014 στον πεζόδρομο της Μπαλάνου, τις πιο νόστιμες στιγμές urban απολαύσεων. Θα το βρεις μέσα στα πλακόστρωτα δρομάκια της Πλατείας Άθωνος και σίγουρα θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, καθώς η διακόσμηση του είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. 

Το rOOTS σου προσφέρει άλλου είδους διασκέδαση. Χαλαρή αλλά ταυτόχρονα σικάτη, καθώς τα πιάτα ετοιμάζονται με πολλή φροντίδα και το αποτέλεσμα είναι μαγικό, ενώ μπορείς να το επισκεφτείς όλες τις ώρες της ημέρας. Aπό το πρωί για καφέ και φρέσκα ροφήματα, έως τα early drinks και τα εξωτικά κοκτέιλ της ενημερωμένης κάρτας του. Ζήσε την “rOOTs εμπειρία” και ανακάλυψε πρώτος, το επόμενο «talk of the town» πιάτο του.

Το menu του rOOTS είναι πιο ανανεωμένο από ποτέ, βασισμένο στα αγνά ελληνικά υλικά συνδυασμένα με νέες και σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος. Οι άνθρωποι του δίνουν μεγάλη βάση στην καλή ποιότητα των προϊόντων και φυσικά, στη γεύση. Μπορείς να απολαύσεις τα ιδιαίτερα πιάτα του, τα οποία σε συστήνουν με τη χορτοφαγική γαστρονομία.

Το eco friendly περιβάλλον του, με τα ξύλινα έπιπλα και την πέτρινη διακόσμηση σάς μεταφέρει σε γειτονιές μακρινές. Από τον φιλόξενο και ζεστό χώρο τους δεν λείπουν τα events και οι θεματικές βραδιές.

Μη σε «ξεγελάει» ο χαρακτήρας του. Δοκίμασε τώρα, την σύγχρονη δημιουργική κουζίνα του rOOts, σε ένα vegan μενού που στήνεται και μαγειρεύεται, για να απολαμβάνεται… από όλους! 

Facebook: rOOTS
Instagram: roots_vegan

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Μπαλάνου 4-6
T. 2310268063