Είναι το bar που αγαπάμε, είναι ένας χώρος που εδώ και χρόνια μας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Ένα bar που γεμίζει τα βράδια μας με ωραίες μουσικές και χαμόγελα, που κρατάει τον χαρακτήρα του και ενώνεται με ένα café Ευρωπαϊκών προδιαγραφών για να σχηματίσει το αγαπημένο μας σημείο στην πόλη. Ο λόγος για το Πάνθεον, το οποίο αυτή τη φορά μας δίνει την ευκαιρία να κοσμήσουμε τον τοίχο του και να κερδίσουμε!

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε την έμπνευση μας για να βγάλουμε τη δικιά μας φράση η οποία θα φιγουράρει στον αγαπημένο μας τοίχο. Toν έχεις κοζάρει, τον έχεις διαβάσει, τον έχεις βγάλει instastory. Tώρα είναι η σειρά σου να τον συμπληρώσεις!

Τι χρειάζεται να κάνεις;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο facebook του Πάνθεον και να γράψεις στα σχόλια ένα quote μέχρι 68 χαρακτήρες που να σχετίζεται με τις λέξεις bar, music &friends. Η ομάδα του Pantheon bar θα διαλέξει το καλύτερο και θα το τοποθετήσει στον αγαπημένο τοίχο του για τον μήνα Νοέμβριο!

Ο νικητής ή η νικήτρια κερδίζει ένα brunch 4 ατόμων για να ζήσει το #strongfeelings μαζί με την παρέα του! 

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιείται κάθε μήνα, οπότε stay tuned για να δείτε και το δικό σας quote στον τοίχο του αγαπημένου σου bar και να κερδίσεις «λαχταριστά» δώρα.