Ψάχνεις το νέο σου στέκι; Ψάχνεις την ησυχία σου; Ή μήπως ένα μέρος που μοιάζει με ζούγκλα, έχει απίστευτη δροσιά, μπορείς να φας, να πιείς και να γνωρίσεις κουλ κόσμο της πόλης; Στο Rafiki Outdoors, σου εγγυόμαστε πως θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις, ενώ όποια ώρα της ημέρας και αν το επισκεφτείς, θα σε ικανοποιήσει όσο απαιτητικός και αν είσαι!

Το πιο εντυπωσιακό κρυμμένο μυστικό της οδού Τσιμισκή, βρίσκεται στο νούμερο 33 του δρόμου. Και αν δεν είσαι «μιλημένος», δεν σου πάει το μυαλό ότι θα μεταφερθείς σε μια μικρή όαση, αν διασχίσεις την πολυκατοικία που στέκει εκεί και βρεθείς στην πίσω μεριά της. Αν σταθείς στο ύψος της και κοιτάξεις εντός της, τίποτε δεν προδικάζει για αυτό που σε περιμένει! Διασχίζοντας, όμως, την είσοδό της και καθώς προχωράς, βρίσκεσαι μπροστά σε ένα χώρο πραγματική αποκάλυψη, μία μικρή cute ζούγκλα στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης!

Στον πίσω ακάλυπτο χώρο του τετραγώνου ένας καταπράσινος παράδεισος, όλο δροσιά, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για σένα που θέλεις να αποδράσεις από τη φασαρία και την ζέστη του κέντρου. Με πυκνή βλάστηση από φυτά που καλύπτουν όλο το χώρο, super cute διακόσμηση και τροπικό αέρα, είναι ένα αληθινό δώρο στην πόλη.

Πιάσε τραπεζάκι κάτω από τα δέντρα του και διάλεξε κάποιο από τα πιάτα του, τον δικό τους specialty coffee ή ένα από τα απίθανα κοκτέιλ που σερβίρει.

Στο ανανεωμένο μενού του θα βρεις ακόμη, σούπερ επιλογές για λαχταριστό brunch, ιδιαίτερες σαλάτες, σπέσιαλ δροσιστικά ροφήματα (προτιμήστε κάποια από τις σοκολάτες του), φρουτένιες γρανίτες, μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες από craft μπίρες και μπίρες Ελλήνων μικρο – παραγωγών και όλα αυτά σε πολύ οικονομικές τιμές.

Το Rafiki Outdoors δημιούργησε την πιο εντυπωσιακή και καλά κρυμμένη αυλή της πόλης, σε βάζει στο λεπτό σε ένα mood παραθεριστικό, κι ας είσαι «πιο πόλη δεν γίνεται».

Διεύθυνση: 

Τσιμισκή 33

Περιοχή:

Κέντρο

Τ: 231 022 3005

Facebook | Instagram