Το 1992, η ταβέρνα «Χάραμα» ξεκίνησε ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση από τον Στέφανο Λαφάρα. Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γίνει πόλος έλξης και να δέχεται κόσμο από όλη την Ελλάδα.

Το μεράκι και η αγάπη για την καλύτερη κουζίνα είναι η ανταπόδοσή τους, στην προσέλκυση του κόσμου.

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, εκεί που η φύση και ο άνθρωπος ζουν μαζί αρμονικά και ο χρόνος μοιάζει να μην βιάζεται να ανταμώσει το σήμερα, συναντάτε το «Χάραμα». Πολύ μεράκι, πέτρα και ξύλο, έμπνευση από το χθες και μαστορικά χέρια της περιοχής συνέθεσαν ένα παραδοσιακό κτίσμα, ζεστό, φιλόξενο και πάνω από όλα πρόθυμο να αγγίξει το γούστο σας, αλλά και να ικανοποιήσει τις γαστρονομικές σας απαιτήσεις.

Παραδοσιακά πιάτα και συνταγές της περιοχής, κυνήγι, αρωματικά του Βερμίου και λαχανικά της περιοχής, συνδυάζονται αρμονικά με το χειροποίητο ψωμί, ψημένο στο φούρνο με τα ξύλα σας χαρίζουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Το κελάρι, χτισμένο με πορόπετρα και πολύ μεράκι, φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα παλαιωμένων κρασιών ανά χρονολογία, κυρίως ξινόμαυρα από την περιοχή της Νάουσας. Ο χώρος της κάβας είναι ιδανικός για οινογευσία. Ο sommelier θα σας βοηθήσει στην επιλογή σας.

Το εστιατόριο «ΧΑΡΑΜΑ» διαθέτει τους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους του, εσωτερικό και εξωτερικούς, για την τέλεση εκδηλώσεων γάμων, βαπτίσεων, χορών και κάθε είδους εκδηλώσεων.

Πληροφορίες 

Αρκοχώρι, Νάουσα Ημαθίας
Κρατήσεις στο 23320 21125

Εστιατόριο Χάραμα
estiatorio-xarama.gr