«Αναντάμ Παπαντάμ», δηλαδή από γενιά σε γενιά είναι αυτό που χαρακτηρίζει όντως την ιστορία του ομώνυμου gastropub. Μία οικογενειακή επιχείρηση, λοιπόν, που πλέον βρίσκεται στα χέρια του εγγονού Δημήτρη ο οποίος σέβεται απόλυτα το γευστικό ταξίδι που άρχισε ο παππούς του το 1963 σ’ ένα φιλόξενο στέκι της Πυλαίας.

Σήμερα, ο χώρος κλείνει το μάτι στην παράδοση και σας προτείνει σύγχρονο comfort food βασισμένο στο ψάρι, αλλά και το κρέας. Τα υλικά επιλέγονται προσεκτικά από Έλληνες παραγωγούς, ενώ κάθε πιάτο συνοδεύεται αρμονικά από επιλεγμένες προτάσεις εμφιαλωμένων κρασιών.

Αν ο καιρός το επιτρέπει, επιλέξτε ανεπιφύλακτα την αυλή. Αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για ν’ απολαύσετε το γεύμα σας μέσα σ’ ένα καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον άλλης εποχής!

Ποιοτικά πιάτα μαγειρεμένα με τα πιο αγνά υλικά

Ό,τι υλικά για μαγείρεμα επιλέγουν οι ιδιοκτήτες στο σπίτι τους, επιλέγουν και για την κουζίνα του Αναντάμ. Αγνά υλικά, ποιοτικά και φρέσκα απογειώνουν τα πιάτα και σου χαρίζουν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Τα προμηθεύονται όλα από Έλληνες παραγωγούς και είναι όλα προσεκτικά διαλεγμένα.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Πολυτεχνείου 13, Πυλαία