Ψωμί φτιαγμένο με τα πιο απλά υλικά: αλεύρι, νερό, αλάτι, μαγιά και προζύμι. Ζυμωμένο στο χέρι για να δέσουν αρμονικά όλες οι γεύσεις του. Φτιαγμένο χωρίς βιάση – η ζύμη ωριμάζει για να δημιουργήσει ψωμί που φανερώνει τα υλικά του: τα δημητριακά, τα άλευρα, τις γεύσεις και τα αρώματα της φύσης που το έπλασαν. Ο φούρνος, σε υψηλή θερμοκρασία χαρίζει τραγανή κρούστα και αφράτη κόρα -όπως μόνο η αυθεντική παραδοσιακή τεχνική μπορεί να δώσει. Είναι το ψωμί αργής ωρίμανσης, με τη γεμάτη, διακριτή γεύση, που κρατάει για μέρες.

More than a bakery

Είτε ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα απόλυτα ισορροπημένο latte είτε ενδίδετε σε ένα απογευματινό pick-me-up, ο καφές του Θέγια Bakery είναι ο καλύτερος σύντροφος για κάθε στιγμή.

Στη Θέγια μπορείς να απολαύσεις brunch με νέα πιάτα και γεύσεις, που σίγουρα δεν θυμίζουν σε τίποτα το brunch όπως το ξέρεις. Χειροποίητο hokkaido milk bun με αυγό ποσέ και καπνιστό σολομό με αφράτη κρέμα τυριού και dressing εσπεριδοειδών, κρουασάν με καγιανά, benedict αλλιώς με κρητικό απάκι κοτόπουλο και hollandaise harissa είναι μερικές από τις επιλογές που κλέβουν τις εντυπώσεις.

 

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Θεμ. Σοφούλη 65

Facebook: ΘΕΓΙΑ
Instagram: theyabakery