Ένας ιδιαίτερος χώρος με retro διακόσμηση που προσφέρεται για τον καφέ, το πρωινό και το γλυκό σας τις πρωινές ώρες ή το κρασί και το ποτό σας από το απόγευμα.

Ο εσωτερικός κήπος κερδίζει τις εντυπώσεις και προσφέρεται για να απομονωθείτε από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Τους καλοκαιρινούς μήνες συναντάμε τα τραπεζάκια του και στον εξωτερικό χώρο του απέναντι κτιρίου, όπου διαμορφώνεται ένας δροσερός κήπος που θυμίζει τις αυλές των παλιών αρχοντικών.

Η κεντρική ιδέα εδώ είναι το μεράκι. Θα το διαπιστώσετε στο σερβίρισμα, στις σπιτικές γεύσεις των γλυκών, στην value for money φιλοσοφία, στην καθαριότητα και στο χαμόγελο του προσωπικού που κάνει ό,τι καλύτερο για να φύγετε ευχαριστημένοι.

Στην αυλή του Merenda θα ζήσετε πανέμορφες βραδιές

Η αυλή του Merenda έχει ήδη γίνει ένα καλοκαιρινό στέκι στα δυτικά. Ανάλαφρη ατμόσφαιρα, περιβάλλον φιλικό για κάθε περίσταση και ένα ποτήρι κρασί. Όλα όσα χρειάζεστε για το βράδυ σας θα τα βρείτε εδώ.

H χαλάρωσή σας σύντομα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Γιατί εδώ θα απολαύσετε με την παρέα σας την αγαπημένη σας μπύρα, ένα ποτήρι σαμπανιζέ, ή ένα cocktail από την μοναδική λίστα του καταστήματος.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Φλογητών 2, Νεάπολη