Το Speed + Taste Battle, η μεγαλύτερη «μάχη» ανάμεσα σε bartenders της Θεσσαλονίκης πλησιάζει. Σκοπός της; Να αναδείξει τον πιο ταχύτερο και γευστικό, μέσα από τα challenges που θα κληθούν να φέρουν εις πέρας οι συμμετέχοντες.

Πριν οι bartenders γκρεμίσουν, εεε… διαγωνιστούν πίσω από την μπάρα του Γορίλα, πάμε να τους γνωρίσουμε λίγο (ή και πολύ) καλύτερα:

Ντέλος Λεονταρίδης (Pantheon), από τους τυχερούς που μπήκαν στον χώρο όταν ξέσπασε η πανδημία, ανεβαίνει στις μπάρες όταν παίζει Βόρεια Αστέρια και έχει μεγάλη πέραση στο αντρικό φύλο.

Παΐσιος Μπαλτατζής (Purovōku), ή αλλιώς Παΐσης, είναι πρώην καφετζής και ασχολείται με το bartending από το 2020 για εξτραδάκι. Αγαπημένο του ποτό για να παρασκευάζει; Υποβρύχια: απλά, λιτά και απέριττα. Το αγαπημένο του εργαλείο στο μπαρ είναι η μεζούρα (γιατί είναι πολύ μετρημένος ως άτομο, δεν).

Αλέξανδρος Καραγιαννίδης (The Blue Cup), νιώθει ευλογημένος για τα 4 αδέρφια του και μπήκε στο χώρο λόγω της έλξης που τρέφουν οι γυναίκες για τους bartenders. Αγαπάει τη δουλειά του αλλά απαιτεί να σταματήσουν να σερβίρονται σφηνάκια Β52 σε πελάτες.

Άρης Θεοδωρίδης (Thermaikos), ο άνθρωπος σας από την εξωτική Πτολεμαϊδα, αγαπάει τα τζιν τόνικ και τα βετέξ (not sponsored). Από κατορθώματα ζωής, έχει εκτοξεύσει shaker σε κεφάλι πελάτισσας.

Γιάννης Μπάκος (Tribeca), διάλεξε αυτή την δουλειά για να αγοράσει τα πρώτα του Air Jordan (65 χιλιάδες δραχμές – κάντε τα μαθηματικά και υπολογίστε πόσα χρόνια βρίσκεται στον χώρο ώστε να πρόλαβε δραχμές), αλλά πλέον όλη του η ζωή περιστρέφεται γύρω από το bartending.

Σίμος Τσιακουρίδης (U Bar), θα σας λύσει όλες σας τις απορίες, όπως γιατί βάζουμε πολύ πάγο στο ποτό (κι εσείς μετά τα πετάτε επειδή δε μπορείτε να το πιείτε), και γιατί να μην ακουμπάει το αναψυκτικό τον πάγο. Πάντως, bartender και διαιτολόγο, πρώτη φορά συναντάμε.

Τέο Μανωλάς (Vogatsikou 3), ελεύθερος για μια ζωή (μαντέψτε το αγαπημένο του τραγούδι), ζει έντονα γι’αυτό και αγαπά το shaker του.

-Βαγγέλης Συγκρίδης (Apallou), ο οποίος δηλώνει ελεύθερος και διαθέσιμος για όποια ενδιαφερθεί (στείλτε dm για τον αριθμό του), αγαπά τις παλόμες και έχει ως όνειρό του να ανοίξει το δικό του μπαρ.

Γιάννης Χατζηανδρέας (Bar Lab), λάτρης των blended ουισκιών, περήφανος υποστηρικτής του κινήματος «απολαύστε υπεύθυνα» και φανερά εκνευρισμένος όταν οι μπαρμαν δεν πίνουν τα σφηνάκια τους (το νου σας λοιπόν).

Γιάννης Οικονόμου (Casablanca) ή αλλιώς ο μπουρμπουλήθρας, head bartender & brand ambassador, μετράει 20 χρόνια ως μπάρμαν από λάθος και έκανε γυναίκα να λιποθυμήσει – όχι από την ομορφιά του, αλλά από shaker που της ήρθε στο κεφάλι από τον ίδιο.

Θεόδωρος Σταματίου (Cin Cin), ο ορισμός της αδεξιότητας, ομαδικότητας και δημιουργικής ανησυχίας, λάτρης της μαγειρικής (άραγε τι κάνει πίσω από το μπαρ αν δεν ξέρει να ξεχωρίζει το Zagroni από το Negroni;) και ο πιο αργός διαγωνιστικά σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Άγης Πούλιος (Nefeli), ο οποιος ξεκίνησε την καριέρα του έπειτα από προτροπή του πατέρα του, μήπως και στεριώσει με κανένα κορίτσι (άραγε να είχε στο μυαλό του κάποια Νεφέλη;), και ίσως ο μόνος που συνεχίζει να που αγαπά τα blender για τα frozen cocktails (ποιος να του πει και τι;).

Ιnfo

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 στις 21:00
Γορίλας, Βεροίας 3
Speed + Taste Battle
Είσοδος ελεύθερη

#FALL IN THE CITY_ Events