Στον 7ο όροφο του «THE MET HOTEL», το αφοπλιστικά ειδυλλιακό S K Y | B A R κάνει τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες να φαντάζουν ξεχωριστές με την υψηλού επιπέδου αισθητική και την εκπληκτική θέα 360° της πόλης πραγματικά στα πόδια σας.

Συνδυάζει το Rooftop Bar με το εστιατόριο αλλά και μία πισίνα για δροσιστικές βουτιές σ’ ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Εδώ ο χρόνος σταματά και η καθημερινότητα της πόλης δίνει τη θέση της στη χαλάρωση και την απόλαυση.

Καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00  λειτουργεί ως pool bar, με μια πισίνα 20 μέτρων, καταπληκτική πανοραμική θέα όλης της Θεσσαλονίκης με υπέροχα ροφήματα και cocktail, καθώς και επιλεγμένα snacks.

Ξεχωριστές βραδιές στο Sky Bar και αυτό το καλοκαίρι

Το Sky Bar μας υποδέχεται από τις 18:00 ενώ από τις 20:00 είναι στη διάθεσή μας το μενού του εστιατορίου με δημιουργίες Πανασιατικής και Δημιουργικής Ελληνικής Κουζίνας από τον Executive Chef Δημήτρη Τσανανά και τη μπριγάδα του.

Η θέα στη θάλασσα, τα φώτα της πόλης και τα γαλάζια νερά της πισίνας συνθέτουν το μαγικό σκηνικό, για να απολαύσετε sushi αλλά και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες προτάσεις μιας κουζίνας που ξεχωρίζει στη Θεσσαλονίκη όλον τον χρόνο. Συνδυάστε τα με ευφάνταστα cocktails ή επιλεγμένες ετικέτες κρασιού και το καλοκαίρι στην πόλη περνάει σε άλλη διάσταση.

Οι επιλεγμένες μουσικές επιλογές στο κοσμοπολίτικο περιβάλλον του Sky Bar ανεβάζουν ψηλά τον πήχη της διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες

SKY POOL: Καθημερινά 10:00-18:00
SKY | BAR RestaurantΚαθημερινά 20:00 – 01:30 (εκτός Κυριακής)
Last food order: 23:45

Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 48
7ος όροφος
THE MET HOTEL
Θεσσαλονίκη

Facebook: The Met Hotel-Thessaloniki

Instagram: themethotel