Φθινόπωρο & Χειμώνας στην Ελλάδα, μια χώρα για όλες τις εποχές

Η SKY express, η μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρεία, δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να επωφεληθούν από μία νέα προσφορά και να ταξιδέψουν προς τους ξεχωριστούς προορισμούς της σε όλη την Ελλάδα. 

Με την προσφορά αυτή οι επιβάτες της SKY express απολαμβάνουν τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες ομορφιές της Ελλάδας δημιουργώντας εμπειρίες διακοπών που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη στους.   

H προσφορά ισχύει για κρατήσεις που πραγματοποιούνται έως και 27/09/2023 και αφορά στην ταξιδιωτική περίοδο για πτήσεις από 15/10/2023 έως 31/03/2024 με την εισαγωγή του κωδικού «Offer».

Όλα τα απαραίτητα βήματα της διαδικασίας μαζί με τους όρους και τις προϋποθέσεις περιγράφονται αναλυτικά στο https://www.skyexpress.gr/el/flights-in-greece-from-23-sept2023

Σχετικά με τη SKY express

H SKY express, μέλος του Δ.Σ. της ERA, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία. Έχει το μεγαλύτερο δίκτυο εγχώριων προορισμών (34), ενώ εξυπηρετεί 11 διεθνείς προορισμούς. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπως Air France, KLM, Qatar Airways, easy jet, Delta, Emirates, American Airlines, Air Transat, Condor κ.α.

Τα τελευταία δύο χρόνια προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση 8 καινούργιων AIRBUS A320neo, ενός AIRBUS A320ceo και 6 ATR 72-600, πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως στο χώρο των αερομεταφορών. Με την προσθήκη εντός του 2023 δύο AIRBUS A321neo, ο στόλος της SKY express απαριθμεί 23 αεροσκάφη, παραμένοντας ο νεότερος στόλος στην Ελλάδα και επιβεβαιώνει τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας να μειώσει τις εκπομπές ρύπων, μεταξύ άλλων και μέσω των καλών πρακτικών που εφαρμόζει ανελλιπώς. 

W: www.skyexpress.com
FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece
IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/
LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/