Τα Οπτικά Σιουγιούδη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικών ειδών από το 1978, με κύριο μέλημά της την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, μέσα από μία ιδιαίτερα ευχάριστη διαδικασία επιλογής, η οποία βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την τεράστια ποικιλία σε εταιρείες, μοντέλα και χρώματα. Το ειδικευμένο προσωπικό από οπτικούς θα δώσει άμεση λύση με ακριβή εκτέλεση των ιατρικών συνταγών σας.

 

 

Δύο υπερσύγχρονα καταστήματα, ένα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ένα στα δυτικά, σας περιμένουν με προτάσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας σχετικά με την όρασή σας. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε επώνυμους σκελετούς οράσεως και ηλίου, καθώς και σε φακούς επαφής, αφού διαθέτουν μια από τις πιο ενημερωμένες συλλογές της ελληνικής αγοράς. Μάλιστα, εξειδικεύονται στους πολυεστιακούς φακούς.

Πλήρες και ενημερωμένο e-shop

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των πελατών τους αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λειτουργία ενός online καταστήματος, προκειμένου να καταστήσουν πιο γρήγορες και πιο ασφαλείς τις αγορές σας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα προνόμια των ιδιαίτερα ανταγωνιστικών τιμών τους, καθώς και του service. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το ηλεκτρονικό τους κατάστημα και ενημερωθείτε για τα νέα μοντέλα τους.

Ρωτήστε τους για τις πολύ συμφέρουσες προσφορές που τρέχουν κατά τη διάρκεια του έτους, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις ήδη φιλικές τους τιμές.

Διευθύνσεις
-Μητροπόλεως 34, Κέντρο | T: 2310222772
-Στρατηγού Μακρυγιάννη Τέρμα 68, Άνω Ηλιούπολη | Τ: 2310 607300