Αυτή την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, το guest bar «Γορίλας» φέρνει την απόλυτη αναμέτρηση cocktail! Οι bartenders, Giannis Gkioulekas και Danis Texnitis, αντιμετωπίζουν τους Babis Baldoumis και Manos Theodorakis από το Cin Cin σε έναν αγώνα γευσιγνωσίας. Ετοιμαστείτε για μια ακόμα επική μάχη δημιουργικότητας και fine drinking!

To μπαρ «Γορίλας» δημιουργήθηκε με βάση τα «θέλω» των ιδιοκτητών του για τη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης, τα Άνω Λαδάδικα, σε ένα χώρο industrial, minimal αλλά ταυτόχρονα ζεστό και funky με handcrafted λεπτομέρειες που διεγείρει και τις πέντε αισθήσεις. Στα μεγάλα ατού είναι σίγουρα τα ιδιαίτερα κοκτέιλ που σερβίρει.

Πίσω από κάθε cocktail list βρίσκεται ο Αχιλλέας Πλακίδας, που βραβεύτηκε Έλληνας World Class Bartender of the Year 2018, ενώ μαζί με την ομάδα του ανακαλύπτουν τα πιο ξεχωριστά υλικά και μίξεις, πηγαίνοντας το fine drinking σε άλλο επίπεδο. Κάθε μέρα στο «Γορίλα» γιορτάζουν τη ζωή, κι αυτό φαίνεται στη φιλοξενία και στη τέχνη του bartending.

info
Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:00
Cin Cin, Ικτίνου 22
Facebook event: Γορίλας Χ Cin Cin