Τις ημέρες που έρχονται, τίποτα δεν μπορεί να σου στερήσει τη διάθεση για ένα cocktail όπως το έχεις φανταστεί εσύ. Σήμερα, λοιπόν, σε βγάζουμε για cocktail σε 4+1 σημεία της πόλης!

Ανφάν Γκατέ in Guadeloupe

Αγ. Δημητρίου 159Α
(Τελλόγλειο Ιδρύμα Τεχνών)

Το ιδιαίτερο concept, εμπνευσμένο από την Καραϊβική και τη Γουαδελούπη, σ’ έναν χώρο – έκπληξη στη Θεσσαλονίκη, έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα σ’ αυτό που λέμε summer in the city. Με σήμα ένα βανάκι το Ανφαν Γκατέ, το bar-restaurant που βρίσκεται στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, ξεκινά και πάλι το καλοκαιρινό του ταξίδι με προορισμό τη Γουαδελούπη. Μια αυλή στο πνεύμα και την άνεση της Καραϊβικής θα φιλοξενεί το νέο μενού αλλά και τη νέα cocktail list του Ανφάν Γκατέ σε συνδυασμό με καλή μουσική και πολλές θεματικές βραδιές και happenings.

Grada Nuevo

Καλαποθάκη 14 & Κομνηνών

Στο Grada Nuevo θα απολαύσετε μεσογειακή κουζίνα και άλλους δημιουργικούς συνδυασμούς στο μενού του, το οποίο περιλαμβάνει κρεατικά, ψάρια και θαλασσινά, αλλά και προτάσεις ζυμαρικών. Η κάβα του είναι καλά ενημερωμένη σε κρασιά και αποστάγματα, ενώ μπορείτε να απολαύσετε και μία μεγάλη ποικιλία από cocktails στο bar του.

Casablanca Social Club

Βασ. Όλγας 18

Είναι ένα από τα ωραιότερα bar της Ελλάδας και είναι στη Θεσσαλονίκη. Στη Βασ. Όλγας 18 η Βίλλα Μιχαηλίδη, ένα ιστορικό κτίριο της πόλης έχει μεταμορφωθεί με απόλυτο σεβασμό σε ένα all day café-bar που αμέσως έγινε θέμα συζήτησης στα media και τις παρέες της πόλης. Η μουσική, το service, ο χώρος σε προσκαλούν να γίνεις ο πρωταγωνιστής σε μια σύγχρονη σελίδα για ένα ιστορικό κομμάτι της Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτό οι άνθρωποι του Cassablanca Social Club σε προτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου γιατί έτσι θα ζήσεις την πραγματική εμπειρία όλες τις ώρες είτε απολαμβάνεις τον καφέ σου, είτε το κρασί, το cocktail ή ένα σπάνιο απόσταγμα.

Υφήλιος

Προξένου Κορομηλά 1

Πολύχρωμα τραπέζια, έθνικ διακόσμηση και μια αίσθηση «ότι ανήκεις». Αυτές είναι μερικές από τις πρώτες εντυπώσεις που νοιώθετε κάθε φορά που επισκέπτεστε την Yfilios Bar Nationale, το θρυλικό διατηρητέο bar της Προξένου Κορομηλά. Οι ethnic και soul μουσικές επιλογές, σε συνδυασμό με την χαλαρή ατμόσφαιρα του χώρου, το καθιστούν μια μοναδική επιλογή είτε για μπύρα είτε για cocktail μετά τη δουλειά, είτε για τις εξόδους του Σαββατοκύριακου, απαλλαγμένες, όμως, από κάθε είδους «πρέπει» που αφορούν την ηλικία, τη διάθεση ή την εμφάνιση σας.

Lodge

Καραολή & Δημητρίου 4, Θέρμη

Στο κέντρο της Θέρμης συναντήσαμε ένα υψηλής αισθητικής bar, το Lodge, που σας υποδέχεται όλες τις ώρες της ημέρας, με προτάσεις για εκλεκτό καφέ, φαγητό και ποτό, για να μην σας λείψει τίποτα κατά τη διάρκεια της μέρας. Η μέρα στον χώρο τους ξεκινά από νωρίς, με το πρώτο άρωμα καφέ και τις φημισμένες επιλογές για Brunch, συνεχίζει με νόστιμα πιάτα για αξέχαστα μεσημεριανά διαλείμματα, ενώ κλείνει μοναδικά τη βραδιά με πινελιές υψηλής ποιότητας από τον κατάλογο φαγητού, που αποτελούν την ιδανική πρόταση για να συνοδέψει την ενημερωμένη λίστα κρασιών, το ποτό ή το cocktail σας.