Το πρώτο πράγμα που προσέχεις είναι το όνομά του και αναρωτιέσαι τι μπορεί να σημαίνει. Ας λύσουμε πρώτα αυτή την απορία. Το SEBIL είναι ένα κιόσκι με μια κρήνη, όπου σταματούν οι περαστικοί για να ξεκουραστούν στον ίσκιο και να δροσιστούν με το νερό.

Με ροφήματα από το πρωί και σε ειδική τιμή

Στο ισόγειο του Bahar Boutique Hotel, μπροστά στην Πλατεία Εμπορίου, στα Άνω Λαδάδικα, μας περιμένει το SEBIL για να χαλαρώσουμε όλες τις ώρες της ημέρας. Ο χώρος ξεχωρίζει για τη φινέτσα στη διακόσμησή και σε προσκαλεί να τον γνωρίσεις καλύτερα. Από το πρωί απολαμβάνουμε ποιοτικό καφέ και ροφήματα, που τα σερβίρει και σε take away για τους βιαστικούς. Εάν καθίσετε στον χώρο καλό είναι να γνωρίζετε ότι θα απολαύσετε τον εξαιρετικό καφέ και τα υπόλοιπα ροφήματα με έκπτωση καθημερινά από τις 09:00 έως τις 13:00. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τον cappuccino που σερβίρεται με ξυλάκι κανέλας, φλούδα πορτοκαλιού και τριμμένη σοκολάτα bitter ενισχύοντας έτσι τα αρώματα του καφέ.

 

Απολαύστε κρασί και signature cocktails

Εκτός από τα ροφήματα, μια ενημερωμένη wine list από την οποία δέκα επιλογές προσφέρονται και σε ποτήρι είναι από τις καλύτερες επιλογές. Ξεκινήσετε μ’ ένα ποτήρι κρασί τη βραδιά σας ή συναντήστε φίλους μετά τη δουλειά και τις αγορές. Μια καλή ιδέα είναι να τα συνοδεύσετε με ένα πλατώ τυριών και αλλαντικών.

Τα cocktails είναι ένα σημαντικό κομμάτι όσων θα συναντήσετε στο SEBIL. Σερβίρει όλα τα κλασσικά cocktails, οι bartenders, επίσης, θα σας ετοιμάσουν και κάτι με βάση τις δικές σας προτιμήσεις. Προτείνει, επίσης και έξι signature προτάσεις που έχουν ήδη αποκτήσει πιστούς φίλους. Τρεις δικές μας επιλογές είναι το ηδονιστικό Dodulac με ρούμι, μπαχαρικά και mango, το Primavera με τζιν, μαστίχα και τζίντζερ και το Δροσερό Ιόνιο με τζιν και κάρδαμο.
Για τα cocktails ισχύει happy hour 17:00 – 20:00 (Δευτέρα – Παρασκευή) ώστε να τα απολαύσετε με έκπτωση.

Η δε εξυπηρέτηση από έμπειρο και ευγενικό προσωπικό είναι ένα ακόμη σημείο που κερδίζει όσους επισκέπτονται τον χώρο. Είναι σημαντικό να απολαμβάνετε το ποτό σας μέσα σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα. Το SEBIL το πετυχαίνει αυτό κάθε στιγμή.

 

 

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Κατούνη 27, Άνω Λαδάδικα

Τηλέφωνο
2310553435

Ανοιχτά από τις 09:00