Η Πλατεία της Ανθούλας είναι ένα πολυβραβευμένο εστιατόριο με βάση την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και επιλογές από τον ευρύτερο Μεσογειακό χώρο. Όλες οι πρώτες ύλες του είναι εκλεκτές με ππροϊόντα κυρίως από τη Χαλκιδική αλλά και από όλη την Ελλάδα (στον κατάλογο αναφέρονται όλοι οι προμηθευτές).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthoula’s Restaurant (@anthoulasrestaurant)

Για παράδειγμα: χειροποίητα ζυμαρικά, μοσχαρίσιο κρέας από την φάρμα Ζαγορίτη – Χολομώντας, λαχανικά από παραγωγούς της Νέας Φώκαιας και της Κρυοπηγής, αρνί και κατσίκι από τη Συκιά της Σιθωνίας. Καθημερινά υπάρχουν προτάσεις με φρέσκα θαλασσινά και ψάρια. Συνοδέψτε το φαγητό σας με τις καλύτερες επιλογές του ελληνικού αμπελώνα σε τιμές έκπληξη.

*Season Opening: Μεγάλο Σάββατο 4 Μαίου 2024

Περιοχή
Χαλκιδική

Διεύθυνση
Κρυοπηγή, Κασσάνδρα