Ήταν το 2008 όταν στο Pagoseto αποφάσισαν να ανοίξουν μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση χειροποίητου παγωτού. Ξεκίνησαν με όλες τις γνωστές γεύσεις, με πολλή προσπάθεια ώστε η κάθε μία να είναι άψογη και ξαφνικά σκέφτηκαν να φτιάξουν ένα αλμυρό παγωτό. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το “παγωτό τζατζίκι”, το οποίο είχε θερμή ανταπόκριση από τους πελάτες, οι οποίοι συγχρόνως ζητούσαν και κάτι για να το συνδυάσουν και κάπως έτσι προέκυψε και το “παγωτό ούζο”.

Μπουγάτσα και φραπέ GELATO
Ακολούθησαν πολλές αλμυρές γεύσεις όπως: “παγωτό φέτα με μέλι”, “παγωτό πιπεριά Φλωρίνης”, “παγωτό μπουγιουρντί” και πολλά αλκοολούχα όπως: “παγωτό μπύρα”, “παγωτό ρετσίνα”, “παγωτό ουίσκι”, “παγωτό τούμπα-libre”, αλλά και κρέμες με μοναδικές γεύσεις. “Παγωτό μπουγάτσα”, “παγωτό καζάν ντιπί”, “παγωτό φραπέ”, “παγωτό ταούκ κιοκσού με κοτόπουλο”, μέχρι και “παγωτό με πούρο Αβάνας”! Γεύσεις που σήμερα φτάνουν τις 200 και τακτικά εναλλάσσονται στη βιτρίνα του.
Gelato σε κυπελλάκι με επικάλυψη σοκολάτα:
Οι χειροποίητες γεύσεις του Pagoseto παρασκευάζονται καθημερινά στο εργαστήριο με φρέσκο γάλα από πρότυπη γαλακτοκομική μονάδα της Θεσσαλονίκης, αληθινά φρούτα και όχι τυποποιημένα σιρόπια, βανίλια από Μαδαγασκάρη, φιστίκι από την Αίγινα, σε ελεγχόμενες ποσότητες με αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Περιοχή 
Κέντρο

Διεύθυνση 
Δημητρίου Γούναρη 18

Τηλέφωνο
2310 260 670

Facebook | Instagram