Το Μαιευτήριο ξεκινάει το φετινό χορό των σπέσιαλς με ό,τι πιο ανατρεπτικό έχετε παρακολουθήσει στη σύγχρονη στανταπική σκηνή της Ελλάδας.

Με παράλληλες παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Blink Mike μας παρουσιάζει το απόσταγμα των εμπειριών του, μετά από τέσσερα χρόνια στις σκηνές του σταντ απ κόμεντυ. Όπως λέει κι ο ίδιος:
«Συμπλήρωσα 4 χρόνια στον χώρο. Ένα ταξίδι που μου άλλαξε την ζωή για πάντα. Από σάπια 5λεπτα σε μπαράκια, σε γεμάτα θέατρα που γρεμίζονται από γέλια.

Blink Mike – Η Κόρη του Θεού @Μαιευτήριο

O Blink είναι ένας από τους καλύτερους stand up κωμικούς της νέας γενιάς. Ένας ξεκαρδικαστικός άνθρωπος, που έχει καταφέρει να αφήσει το δικό του σημάδι στο χώρο της κωμωδίας. Μια πρωτότυπη και φρέσκια πνοή στο ελληνικό stand up comedy που φάνηκε από την αρχή. Η κινούμενη έμπνευση για το λαϊκό άσμα “Τι να μας πεις κι εσύ, κι εσύ, κι εσύ για τη ζωή σου”. Φήμες λένε πως μόλις φτάσει σε κάποια πόλη που παίζει, βάλεις το αυτί σου στο έδαφος θα ακούσεις τη γη να χωρίζεται από τα αστεία του.Blink Mike – Η κόρη του ΘεούΚΡΑΤΗΣΕΙΣ www.maiftiriocomedy.gr/reserve και στο 6941 490402

Posted by Μαιευτήριο on Freitag, 29. September 2017

Έμαθα να γράφω αστεία. Έμαθα να παρατηρώ. Έμαθα να ρίχνω τον εαυτό μου και πάλι να φαίνομαι πιο γαμάτος από κάθε γκόμενο που είχες. Μελέτησα την Ελληνική κοινωνία. Έμαθα να «πεθαίνω» πάνω στην σκηνή και να συνεχίζω ήρεμος μέχρι το τέλος. Από την στιγμή που ξεκινάς stand up comedy , εθίζεσαι και δεν μπορείς να σταματήσεις πουθενά.

Σε αυτή την παράσταση θα παρουσιάσω στον κόσμο τις σημειώσεις μου των τελευταίων χρόνων. Ήρθε η ώρα να το πάμε στο επόμενο επίπεδο.

Η κωμωδία είναι Θεός και εγώ είμαι γόνος της.»

info
Blink Mike – Η κόρη του Θεού
Το πρώτο Σάββατο Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου (7.10, 4.11 & 2.12)
Μαιευτήριο, Βαλαωρίτου 19, εντός στοάς,  2310 553366
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος 6€

Παραστάσεις