Η Κόρτνεϊ Κοξ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το Scream 6 και αποφάσισε να το ανακοινώσει δημοσιεύοντας ένα αστείο βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σε αυτό η ηθοποιός κάθεται στον καναπέ του σπιτιού της και λέει στους φανς της πως τώρα που τελείωσαν τα γυρίσματα της τελευταίας ταινία του Scream, ανυπομονεί να αφήσει τη δουλειά της «πίσω της» και να χαλαρώσει.

Καθώς κοιτάζει όμως τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι της, εμφανίζεται το Ghostface. Και ξαναεμφανίζεται σε άλλα πλάνα του σπιτιού σα να την καταδιώκει. Εκείνη έντρομη παρακολουθεί υπό τον τρομακτικό ήχο της ταινίας, που προμηνύει ότι κάτι κακό πλησιάζει.

Υπενθυμίζεται ότι το reboot του sequel κυκλοφόρησε το 2022 με διθυραμβικές κριτικές, παρόλο που ήταν το πρώτο χωρίς τον αρχικό σκηνοθέτη και δημιουργό Wes Craven.

Παράλληλα, στις αρχές του καλοκαιριού η Νιβ Κάμπελ αποκάλυψε ότι δεν θα επέστρεφε για να επαναλάβει τον εμβληματικό ρόλο της ως Sidney Prescott καθώς όπως η ίδια είπε αισθάνεται πως η παραγωγή την υποτιμά αφού οι απολαβές της ήταν χαμηλές σε σχέση με τα όσα έχει προσφέρει στο franchise.

Με την αποχώρησή της, το Scream 6  επικεντρώνεται στους Sam (Melissa Barrera), Tara (Jenna Ortega), Mindy (Jasmin Savoy Brown) και Chad (Mason Gooding), οι οποίοι μετακομίζουν στη Νέα Υόρκη για να ξεκινήσουν μια ήσυχη, νέα ζωή απαλλαγμένη από το Ghostface.

Ωστόσο, η ηρεμία τους δεν θα διαρκέσει για πολύ. Το Scream 6 βγαίνει στις αίθουσες στις 31 Μαρτίου 2023.