Το Sara’s nails and more, ένας καλαίσθητος χώρος αφιερωμένος στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά, δημιουργήθηκε από το μεράκι και την αγάπη μιας γυναίκας με χρόνια εμπειρία στο αντικείμενο, υψηλή αισθητική και εκλεπτυσμένο γούστο. Και τέτοια άτομα τα εμπιστευόμαστε με κλειστά τα μάτια, γιατί γνωρίζουν τα μυστικά της επιτυχίας και τα εφαρμόζουν σε κάθε τους κίνηση.

Το εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό του, προϊόντα και υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας είναι όλα όσα χρειάζεστε για να αναδείξετε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας.

Στον χώρος τους θα βρείτε τις εξής ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης:

 • Μανικιούρ/ Πεντικιούρ
  – Απλό
  – Gel/ Φυσική ενίσχυση
  – Ημιμόνιμο
  – Βερνίκι διαρκείας
  – Spa
 • Eξειδικευμένες ποδιατρικές υπηρεσίες
  – Πελματογραφία
  – Ποδιατρικό πεντικιούρ
 • Μασάζ
  – Μασάζ peeiling
  – Μυοχαλαρωτικό
  – Λεμφικό
  – Αδυνατιστικό
 • Θεραπείες προσώπου
  – Καθαρισμός
  – Ενυδατώση
  – Απολέπιση
  – Αντιμετώπιση ακμής
  – Αντιγήρανση
 • Περιποίηση φρυδιών
  – Σχήμα
  – Καθάρισμα
 • Θεραπείες σώματος

Αξίζει να σημειώσουμε πως υπάρχει συνεργασία με ποδίατρο για τις εξειδικευμένες ποδιατρικές υπηρεσίες που προσφέρουν, ώστε τα αποτελέσματα να είναι τα επιθυμητά.  Επιπλέον, στον χώρο τους μπορείτε να προμηθευτείτε δερμοκαλλυντικά προϊόντα, επιλεκτικής διανομής, στις καλύτερες τιμές, για επαγγελματικά αποτελέσματα και στο σπίτι σας.

Προτεραιότητα η υγεία και η ασφάλειά σας

Η λειτουργία του Sara’s nails and more προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι, λοιπόν, η προσέλευσή σας θα γίνεται μόνο με ραντεβού, υπάρχει ισχυρή σύσταση να μην συνοδεύεστε από άλλα άτομα, κρατάτε τις αποστάσεις ασφαλείας, το προσωπικό σάς εξυπηρετεί με μάσκα και γάντια, χώρος και εργαλεία απολυμαίνονται συνεχώς και τέλος, στον χώρο υπάρχει αντισηπτικό.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Κριεζώτου 19, Β. Όλγας