Με κόκκινους σκούφους θα γεμίσει τη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η Πλατεία Αριστοτέλους. Εκεί είναι το κέντρο συνάντησης των δρομέων του 3ου Santa Run Thessaloniki. Το ραντεβού είναι στις 17:00 μπροστά στο Santa Stage που θα σηματοδοτήσει την εκκίνηση του αγώνα στις 20:00.

mairisanta01

Παρουσιαστές στο Santa Stage θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη και  ο  Σάκης Τανιμανίδης, ενώ το πάρτι θα μεγαλώσει στη Πλατεία Αριστοτέλους μόλις στη σκηνή ανέβουν οι Kings και η Ελευθερία Ελευθερίου. Το πάρτι θα ξεκινήσει με τον Dj Zafiri Logothetidi.

_dsc0115

Οι Santa Runners θα τρέξουν ή θα περπατήσουν από τη Πλατεία Αριστοτέλους ως την είσοδο του Αστερόκοσμου όπου θα τους περιμένει ένα μεγαλύτερο πάρτι!

Βασικός σκοπός του αγώνα είναι η οικονομική ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων της πόλης. Τα χρήματα από τις εγγραφές θα διατεθούν στο «Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης», στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» και στις κοινωνικές δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

kingss

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ και 7 ευρώ για ανέργους, φοιτητές και παιδιά κάτω των 12 ετών.

Για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος ως ομάδες διατίθενται ειδικά πακέτα προσφορών. Όλοι μπορούν να εγγραφούν μέσω της επίσημης σελίδας της διοργάνωσης www.santarunthessaloniki.gr, της υπηρεσίας viva.gr και στα καταστήματα public, media markt & seven sports.

Facebook Page

https://www.facebook.com/santarun.thessaloniki/?fref=nf

 

Θέματα Δράσεις