Τελευταία εβδομάδα λειτουργίας  του The Christmas Circus στη γιορτινή Μονή Λαζαριστών με μουσική, θέατρο, κατασκευές και φυσικά τσιρκοθέαμα στην υπέροχη Τσιρκοτέντα με δυο παραστάσεις κάθε μέρα και με πολλές άλλες εκπλήξεις.

Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν είναι η συναυλία που θα δώσουν την Τετάρτη στην Τσιρκοτέντα οι «Sancho 003», οι διάφορες δράσεις του ΚΘΒΕ, αλλά και η ανοιχτή γιορτή που θα γίνει την Πέμπτη 5/1, από τις 17:30, αλλά και ανάμεσα στις παραστάσεις. Διάφοροι καλλιτέχνες  που εμφανίζονται στην Τσιρκοτέντα θα… βγουν έξω και θα «συνομιλήσουν» με όσους και όσες βρεθούν στη Μονή Λαζαριστών, χαρίζοντας όμορφες και… πρωτότυπες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους!

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Δείτε κι εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα

 

Τρίτη 3/1

17:00 – 20:00 Παιδική Γωνιά

Crafting Xmas. Δημιουργική απασχόληση με χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες

18:00 Τσιρκοτέντα

Οι αγαπημένοι Dromocósmicas με το θέατρο – τσίρκο «Vagor & Bellavita», μια παράσταση με γέλιο, συγκίνηση και μπόλικη μαγεία: Η Μπελλαβίτα ζει κάτω από μία γέφυρα σε μια μεγάλη πόλη. Μοναδική της συντροφιά το ραδιόφωνο. Μια μέρα κάτι αλλάζει στη ρουτίνα της ζωής της. Ένας επισκέπτης, ο Βάγκορ, περιπλανώμενος ταξιδιώτης, έχει ανάγκη να μοιραστεί τον ίδιο χώρο μαζί της. Οι δυο τους μοιράζονται το ψωμί, τις καθημερινές δυσκολίες και ζουν την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία τους, επειδή δεν ελπίζουν τίποτα από το αύριο. Ένα μαγικό βράδυ όμως, «ονειρεύονται» κάτι που ίσως τους αλλάξει τη ζωή…

20:00 Τσιρκοτέντα

«Ο Βουρβούλακας & το δέντρο της γης» από η ομάδα Τρεις Λαλούν (κουκλοθέατρο). Πόσα να προλάβει ένας καλικάντζαρος σε 12 ημέρες; Πρέπει να μαγαρίσει φαγητά, να ξεμαλλιάσει περαστικούς, να βουλώσει καμινάδες, να μετρήσει κοσκινότρυπες, να κλέψει λουκάνικα, να φάει λουκάνικα και να κρατήσει συντροφιά με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο σε κάποιον μοναχικό παππούλη. Δεν ξέρουμε τι θα πρωτοπρολάβει ούτε πώς… Σίγουρα όμως ξέρουμε ότι θα δώσει τον πιο καλυτερέστερο εαυτό του!

Στη διάρκεια της παράστασης συμπεριλαμβάνονται θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια με τη συμμετοχή των παιδιών. Για παιδιά ηλικίας τεσσάρων ετών και άνω.

Τετάρτη 4/1

17:00 – 20:00 Παιδική Γωνιά

Crafting Xmas. Δημιουργική απασχόληση με χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες

18:00 Τσιρκοτέντα

«Ο Βουρβούλακας & το δέντρο της γης» από η ομάδα Τρεις Λαλούν (κουκλοθέατρο).

19:00 Κεντρική Σκηνή

«Τα μουσικά σύνολα» από τη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ.

20:00 Τσιρκοτέντα

Συναυλία με τους Sancho 003. Οι Sancho 003 είναι το τρίο των Κώστα Παντέλη (ηλεκτρική κιθάρα), Φώτη Σιώτα (βιολί, βιόλα, πλήκτρα, φωνή) και Σωτήρη Ντούβα (τύμπανα). Δημιουργηθήκαν την άνοιξη του 2007. Το 2009 κυκλοφορήσαν με το ανεξάρτητο label QUETEMPO την πρώτη τους δουλειά με τίτλο «We Buy Gold». Έχουν εμφανιστεί στο Sync festival 2008, video dance festival 2008, festival adriatica 2009, και σε πάνω από 50 μικρούς χώρους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Συνεργάστηκαν με τους ERASERS στην παράσταση WAVE για το φεστιβάλ Αθηνών 2010, επίσης έχουν γράψει τη μουσική για τις παραστάσεις «ένα ακόμα και φύγαμε» φεστιβάλ Φιλίππων 2010, «to lose lautrec» ΚΘΒΕ 2010 της ομάδας χορού SINEQUANON. Μέσα στο 2012 κυκλοφόρησε η δεύτερη δουλειά τους με τίτλο «Muzga».

 

Πέμπτη 5/1

17:00 – 20:00 Παιδική Γωνιά

Crafting Xmas. Δημιουργική απασχόληση με χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες.

17:00

«Θέλετε να ακούσετε ένα ποίημα;». Δεκάλεπτες πρωτότυπες δράσεις από το ΚΘΒΕ.

17:30

Οι καλλιτέχνες της Τσιρκοτέντας δίπλα σας!

18:00 Τσιρκοτέντα

Οι Circus Taradadan με πρωτότυπα κόλπα, ακροβατικά και όλη τη μαγεία του τσίρκου σε μια απολαυστική παράσταση για παιδιά όλων των ηλικιών!

19:00

Οι καλλιτέχνες της Τσιρκοτέντας δίπλα σας!

20:00 Τσιρκοτέντα

Το τσιρκοθέατρο Μπάχαλο με ακροβατικά, ζογκλερικά και ισορροπίες που δε τις χωρά ο νους! Ένα τσίρκο με συνοδεία ζωντανής μουσικής που συγκινεί μικρούς και μεγάλους.

Αυτά τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ δεν πρέπει να τα χάσετε!

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα

Τιμές εισιτηρίων:

Είσοδος ελεύθερη, εκτός από τα θεάματα στην τέντα, όπου το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ

Πληροφορίες: 2310589200

Οικογενειακό εισιτήριο: στα 4 εισιτήρια το ένα δώρο

Ομαδικά εισιτήρια, συλλόγων, κλπ για πάνω από 10 έκπτωση 20%

Πωλήσεις εισιτηρίων:

viva.gr, Ταμείο Μονής Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

 

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Από τις 15 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017

Καθημερινές: 17:00 – 22:00

Σαββατοκύριακα: 12:00 – 22:00