Σαλπάρει ξανά φέτος, το Καραβάκι «Ο Κωσταντής», στον Θερμαϊκό, χωρητικότητας 140 θέσεων.

«Καλωσορίζουμε την άνοιξη του 2023 και με πλώρη τον «ΚΩΣΤΑΝΤΗ» σας περιμένουμε όλους να ζήσουμε μαζί στιγμές χαλάρωσης στα φιλόξενα νερά του Θερμαϊκού κόλπου», αναφέρει η εταιρεία.

Απώτερος σκοπός της εταιρείας μας είναι η άμεση, άνετη και άριστη εξυπηρέτησή σας. Ο φιλόξενος προορισμός του Δήμου Θερμαϊκού ενδείκνυται για μπάνιο στη θάλασσα αλλά και για να απολαύσετε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και όχι μόνο.

Υποσχόμαστε σε όλους εσάς που μας στηρίζετε τόσα χρόνια, πως για άλλη μία χρονιά θα είμαστε δίπλα σας με επαγγελματισμό και ακρίβεια στα δρομολόγιά μας (από και προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τον Λευκό Πύργο, την Περαία και τους Νέους Επιβάτες).

Η εταιρεία KARAVAKIA THESSALONIKI WATERBUS κάθε χρόνο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες για να προσφέρει μεγάλη ευκολία και απόλαυση στο ταξίδι σας. Έτσι και φέτος θα υπάρχει το ηλεκτρονικό εισιτήριο που το κλείνετε από την επίσημη σελίδα https://www.karavakia.gr  για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Εισιτήρια θα μπορείτε να προμηθευτείτε και πάνω στο καράβι.

Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσω facebook https://www.facebook.com/KaravakiaThessalonikiWaterBus/

Στο χώρο του καραβιού επιτρέπονται τα ποδήλατα από Δευτέρα ως Παρασκευή και τα κατοικίδια (με οδηγό), ενώ αξιοσημείωτο είναι πως υπάρχει ράμπα για την πρόσβαση παιδικού καροτσιού και ΑμεΑ.

Για οποιαδήποτε απορία – ερώτησή σας υπάρχει το 12ωρο τηλεφωνικό μας κέντρο εξυπηρέτησης.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Φέτος οι ώρες των δρομολογίων θα αλλάζουν εβδομαδιαίως. Παρακαλούμε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας για ενημέρωση εφόσον επιθυμείτε να ταξιδέψετε με το καράβι ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ της εταιρείας KARAVAKIA THESSALONIKI WATERBUS.

Ώρες δρομολογίων: www.karavakia.gr

Τηλ.: 6973 777727