Από νωρίς το πρωί για ένα γρήγορο καφέ πριν την δουλειά αλλά και για εσάς που θέλετε να απολαύσετε με τις ώρες ποιοτικά ροφήματα, για όλους εσάς που είστε δύσκολοι στον espresso αφού έχει την επιλογή από δύο διαφορετικά χαρμάνια και ξεχωριστά αρώματα. Ψαγμένες μουσικές επιλογές από ξένα και μόνο κομμάτια σε ένα περιβάλλον που θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά.
Λιτή διακόσμηση σε σκούρα χρώματα με πινελιές χαρούμενων χρωμάτων που θα γεμίσουν το βλέμμα σας. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα η μουσική γίνεται πιο χορευτική σε house ρυθμούς και τα cocktails θα τραβήξουν την προσοχή σας. 

Οι δημιουργίες που βγαίνουν από το bar είναι μόνο από έμπειρα χέρια και οι επιλογές απίστευτα πολλές. Για τις προσιτές τιμές νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αναφέρω κάτι, θα τις διαπιστώσετε ιδίοις όμμασιν.

 

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Πλατεία Παραμάνα, Θέρμη

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%