Μία από τις πιο ιστορικές στοές του κέντρου, ταυτισμένη με το καλό φαγητό και με μια αυθεντική Θεσσαλονικιώτικη αύρα, θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο party της φετινής Τσικνοπέμπτης.

Έχουμε και λέμε. Το Ούζου Μέλαθρον, το biscotto thessaloniki, ο Γιώργος Αξάς με τη μπάντα του και το Οινοποιείο Κεχρής συμπράττουν σε ένα μεγάλο party για όλους όπου θα ξεχειλίζουν μαζί με τα ποτήρια και το κέφι. Από τις 15:00 μέχρι…δε μας ενδιαφέρει πότε, μια μοναδική ατμόσφαιρα μεταμορφώνει τη Στοά σε στιλ Rio (όχι το δικό μας, το άλλο το βραζιλιάνικο).

Grillaroume, partaroume, goustaroume…

Θα σερβίρονται εκλεκτά κρεατικά τόσο σε street food style, που σημαίνει παίρνετε στο χέρι και συνεχίζετε τον χορό αλλά και στο κανονικό μενού για όσους θελήσουν να καθίσουν σε τραπέζι. Προτείνουμε να κάνετε κράτηση είτε για τραπέζι είτε για σταντάκι στον εξωτερικό χώρο. Όπου κι αν καθίσετε ένα είναι το σίγουρο. Ο Γιώργος Αξάς και οι μουσικοί του θα ανεβάσουν τόσο το κέφι που δύσκολα θα μείνετε καθιστοί για πολλή ώρα.

Μαζί μας θα είναι η ρετσίνα που άλλαξε τα δεδομένα. Κεχριμπάρι, Αφρός, Ρόζα του Οινοποιείου Κεχρής θα σερβίρονται με τον καθιερωμένο τρόπο αλλά και σε cocktail.

Επίσης, θα υπάρξουν guests έκπληξη και το σκηνικό δε θα είναι συνηθισμένο.

Ψηθείτε, μαζευτείτε και στρωθείτε στο μεγαλύτερο party Τσικνοπέμπτης.

*Όσοι πάρετε το Μετρό Θεσσαλονίκης, μη ξεχαστείτε, κατεβαίνετε Στάση Βενιζέλου.

Rio de Ouzeiro

10 Χρόνια Festival Καρναβαλιού
(2020-2030)
Το πρώτο από 10 αξέχαστα parties

Τσικνοπέμπτη
Έναρξη: 15:00

Ούζου Μέλαθρον
Στοα Ερμείον
Καρίπη 21
Τ: 2310275016

Join: Facebook Event

Ζωντανή Μουσική Κρεατικά - Burgers Events Αφιερώματα - Θέματα