ΦΡΕΣΚΑ ΦΥΣΙΚΑ & ΥΓΙΕΙΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Τo Real Fresh στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μας προσκαλεί να επιλέξουμε ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία των προϊόντων του φρέσκες και υγιεινές προτάσεις, που θα μας χορτάσουν χωρίς να φορτωθούμε περιττές θερμίδες και σε λογικές τιμές. Μπορούμε να συμβουλευτούμε το έμπειρο προσωπικό για γευστικές και διατροφικές συμβουλές ώστε να φτιάξουμε παρέα αυτό που πραγματικά θέλουμε και χρειαζόμαστε!

Εκτός από τους καφέδες, τα τσάγια και τα απολαυστικά παγωμένα ροφήματα και γρανίνες (από φρέσκα φρούτα) μας συστήνει snacks, σάντουιτς, σαλάτες, wraps και ρολίνια (με σολομό, γαλοπούλα, ζαμπόν ή κοτόπουλο) με επίκεντρο τα εκλεκτά βιολογικά υλικά* και προϊόντα από δίκαιο και αλληλέγγυο εμπόριο**. Στα επιδόρπια ξεχωρίσαμε τις χειροποίητες μπάρες και τους συνδυασμους μούσλι για μοναδική γεύση αλλά ταυτόχρονα ευεργετική επίδραση από τα superfoods.

Δημιουργήστε τα δημητριακά σας, με νιφάδες σικαλης, σταρioύ ολικής, δίκοκκου (ζέας), ντίνκελ, κριθαριού, βρώμης, corn flakes ολικής ή  με ποπ δίκοκκου, αμάρανθου, σταριού, φρέσκα φρούτα, γάλα, γιαούρτυ, φρέσκο χυμό ή πουρέ φρούτών, ξηρούς καρπούς ή super foods (Σκόνη από μούρα  Camu Camu,  ή αναποφοίωτοι σπόρους κάνναβης) και προσθέστε μέλι, αγάβη.

*Τα Βιολογικά προϊόντα

Αποτελούν τροφή υψηλής θρεπτικής αξίας γιατί διατηρούν στο ακέραιο όλα τα θρεπτικά τους συστατικά όπως τα ιχνοστοιχεία, τις αντιοξειδωτικές τους ουσίες, τις βιταμίνες, δεν τα καταστρέφουν ο τρόπος παραγωγής και τα χημικά πρόσθετα που υπάρχουν στη συμβατική (χημική) γεωργία ή κτηνοτροφία. Η κατανάλωση τους είναι ακόμη ένας τρόπος να φροντίζουμε το περιβάλλον, συμβάλλουν στην εξυγίανση του εδάφους και στην αειφόρο ανάπτυξη της φύσης αποτρέποντας την εξάντληση της.

**Προϊόντα από δίκαιο και αλληλέγγυο εμπόριο

Είναι αυτά που προέρχονται από μια εναλλακτική διαδικασία εμπορίου. Στοχεύει στη μείωση της φτώχειας και τη βιώσιμη ανάπτυξη στις αναπτυσσόμενες χώρες. Συνεταιρισμοί προμηθεύονται προϊόντα από μικρούς παραγωγούς αναπτυσσόμενων χωρών, προσφέροντάς τους δίκαιες τιμές και προάγοντας κριτήρια όπως τα ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα και ο σεβασμός προς το περιβάλλον σε όλο τον κύκλο της παραγωγής.

Περιοχή: Κέντρο
Τσιμισκή 114