Στην Καλαμαριά και, πιο συγκεκριμένα, επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα, η ψαροταβέρνα Ωκεανίς βρίσκεται στο σημείο αυτό από τo 1995. Μια οικογενειακή επιχείρηση που απαρτίζεται από άτομα που αγαπούν την παράδοση κι έχουν πολύ μεράκι και για αυτό που κάνουν. Φροντίζουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους και αποδεικνύουν καθημερινά πως ποσότητα και ποιότητα πάνε μαζί.

Στην ψαροταβέρνα Ωκεανίς ειδικεύονται στο φρέσκο ψάρι

Αν φτάσετε μέχρι την Αρετσού και επιλέξετε να καθίσετε για φαγητό στην Ψαροταβέρνα Ωκεανίς, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πεντανόστιμα χορταστικά πιάτα θαλασσινών, με θέα θάλασσα.

Καλαμάρι ψητό

Η Ψαροταβέρνα Ωκεανίς, πέρα από το γεγονός ότι ειδικεύεται στο καλό φαγητό και τους νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες, φροντίζει να προσφέρει εξολοκλήρου φρέσκα ψάρια και θαλασσινά στους πελάτες της. Τα κατεψυγμένα προϊόντα είναι ελάχιστα, ακόμα όμως και για τις ελάχιστες αυτές περιπτώσεις, ο πελάτης είναι πάντα ενήμερος. Το μότο  στην Ψαροταβέρνα Ωκεανίς είναι πρώτη ποιότητα, καλή ποσότητα και άριστη εξυπηρέτηση.

Ο εσωτερικός χώρος της Ψαροταβέρνας Ωκεανίς

Τα σαρακοστιανά πιάτα που ξεχωρίσαμε

Μόλις βάλαμε την Ψαροταβέρνα Ωκεανίς στη λίστα με τα στέκια μας, η Σαρακοστή έγινε για εμάς μια από τις καλύτερες εποχές του χρόνου. Γιατί εδώ γευτήκαμε φρεσκότατες γαρίδες, μαλακό και ζουμερό καλαμάρι σχάρας κι ίσως το νοστιμότερο μυδοπίλαφο που μπορεί κανείς να φάει στην πόλη. Οι μάγειρες και το προσωπικό του μαγαζιού ειδικεύονται στο φρέσκο και νόστιμο φαγητό καθώς και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όσων τους προτιμήσουν.

Γιατί, στο κάτω κάτω, τι χρειάζεται κανείς τη Σαρακοστή; Νόστιμους και λαχταριστούς μεζέδες, πλούσιες μεσογειακές γεύσεις, καλό τσίπουρο, με ή χωρίς γλυκάνισο, κρασάκι κι όμορφη παρέα. Εμείς φέτος βάζουμε την παρέα, και για όλα τα υπόλοιπα φροντίζει η Ψαροταβέρνα Ωκεανίς.

Ανοιχτά:
Καθημερινά 12:00 – 00:00

Περιοχή:
Ανατολικά

Διεύθυνση:
Νικολάου Πλαστήρα 19 & 21 Ν. Κρήνη Αρετσού