Παραδοσιακά, από τους περασμένους αιώνες και όταν πρωτοεφευρέθηκε ο όρος, το bar σήμαινε το “εμπόδιο” ανάμεσα στον bartender και τον επισκέπτη. Ένας νέος χώρος όμως, που θυμίζει lobby ξενοδοχείου κάπου στη Βραζιλία, ήρθε στη Θεσσαλονίκη εισάγοντας έναν νέο όρο. Τον floortender!

Τι εννοούμε;

Όταν ο κανόνας θέλει τους bartender πίσω από την μπάρα, το Chin Chin κάνει την ανατροπή και την καταργεί, πετυχαίνοντας έτσι ένα αποτέλεσμα μοναδικό αλλά και συμμετοχικό αφού παρατηρείς όλη τη διαδικασία παρασκευής του ποτού σου από την αρχή μέχρι το τέλος. Τέλος το οποίο δίνεται στο τραπέζι σου μπροστά αφού η παραγγελία εδώ έρχεται με τροχύλατο σκεύος!!


Διαβάστε την παρουσίαση του biscotto.gr για το Cin Cin εδώ